Clanul Sezonul 4 Episodul 7 Online 1 Aprilie 2024

clanul sezonul 4 episodul 7 de pe 1 aprilie 2024

Lacrimi multe vor fi vărsate în această seară in clanul sezonul 4 episodul 7 online 1 aprilie 2024. Bebe și Tudor vor plânge după Vera, Miruna pentru mama ei, Costoiu după Chestor, iar David și Luminița vor vărsa și ei lacrimi, însă, de bucurie, întrucât mama care și-a pierdut copilul va afla că băiatul ei cel mic s-a întors acasă: „Eu sunt Pavel. Am venit să-ți spun că ești mama mea”, îi va spune David. Vezi mai jos in premiera sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 7 de pe 1 aprilie 2024, in reluare.

Clanul sezonul 4 episodul 7 de pe 1 aprilie 2024

Bucuria va fi umbrită, întrucât istoricul lui David o va lăsa pe Luminița cu un gust amar, după ce va afla cum a trăit copilul ei: „Mă caută poliția. Am fost cârtița lui Măcelaru’ la noi în secție. Măcelaru’ m-a crescut, m-a dat la școală, a avut grijă de mine. Pentru mine, Măcelaru’ a fost singurul părinte pe care l-am știut. Mi-a ținut loc și de mamă și de tată.” „E mai mult copilul meu sau al lui Măcelaru’?”, va fi întrebarea care nu-i va da pace Luminiței.

După lovitura cu moartea Verei, Bebe va deveni și mai periculos, iar Magda va simți asta: „Simt cum se apropie. Ăsta nu mai e închis, Sofio. E ieșit, ascultă-mă tu pe mine. Și după ce a murit fii-sa e ca un animal turbat și vine să ia copilul ăstalalt care i-a mai rămas. Și dacă vrea să-l ia, nu există să nu-l ia”. Sofia va încerca să o calmeze și, împreună, vor pune la cale un plan pentru a se pregăti de o eventuală confruntare cu Bebe. Aici pe site mai jos poti sa vezi integral clanul sezonul 4 episodul 7 online 1 aprilie 2024.

Pierderile, rănile provocate, dar și adevărul care scoate la iveală o poveste tristă vor fi ghid pentru acțiunile personajelor, iar deciziile pe care le vor lua vor fi surprinzătoare. Încrederea pare că nu mai atârnă nici măcar de un fir de ață și fiecare simte că se află pe cont propriu!

Sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 7 online 1 aprilie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

Acum că toate secretele vor ieși la iveală, iar dreptatea va juca cel mai important rol, Denis Hanganu, cel care dă viață personajului Tudor Achim, a dezvăluit ce sentimente îl încearcă.

„Sunt nostalgic, recunosc, dar nu pentru că se încheie, pentru că asta presupune viața de actor, sunt nostalgic pentru că am avut o echipă senzațională, de la producție, la regie, la scenariu, la actori…și e păcat că se termină pentru că s-ar putea să nu mai păstrăm relațiile la fel de apropiate cu toți oamenii cu care ai lucrat în perioada asta, de asta o să-mi fie cel mai dor”, a mai spus Denis Hanganu. Chiar acum mai jos poti viziona serialul clanul sezonul 4 episodul 7 reluare 1 aprilie 2024.