Acces Direct 1 Februarie 2024 Online Sezonul 1 Episodul 19

acces direct 1 februarie 2024
Vasile de la acces direct 1 februarie 2024 online are 6 copii, dintre care trei sunt majori și ceilalți trei minori. Ei bine, până nu demult, mai exact în urmă cu un an, el avea și o nevastă. Însă, ea a hotărât să plece în Spania să muncească acolo pentru un trai mai bun. Totuși, chiar dacă el nu a fost total de acord cu acest lucru, bărbatul nu prea a avut a avut ce să facă. Ea a plecat spunând că va trimite de acolo bani către familia ei și toți o vor duce mai bine.

Barbatul este disperat, după ce, în anul 2022 femeia alături de care are șase copii a dispărut fără urmă. Mai exact, Flori, mama copiilor, a hotărât să plece în Spania pentru a munci acolo făcând un trăi mai bun pentru familia ei.

Chiar dacă el nu a fost total de acord cu acest lucru, nu prea a avut a avut ce să facă. Ea a plecat, spunând că va trimite de acolo bani către familia, astfel că toți o vor duce mai bine.

Acces direct 1 februarie 2024 reluare

Ei bine, nu s-a întâmplat așa pentru că, după doar câteva luni de la plecare, Vasile a aflat că soția lui avea pe cineva acolo, iar la un an distanță, el îi dă o ultimă șansă acesteia pentru a se întoarce acasă, susținând că dacă nu vine va divorța de ea.

Potrivit declarațiilor făcute de Vasile, relația dintre el și soția lui, mama celor șase copii pe care îi au împreună a început pe când femeia avea vârsta de 18 ani.

O vecină a intervenit în discuție și a vorbit despre situația în care se află Vasile, după ce soția lui, Flori, a plecat în Spania pentru “un trai mai bun”.

Femeia a dezvăluit faptul că Vasile este disperat în lipsa soției sale și că nu are cum să îi crească pe cei mici de unul singur. Tot potrivit declarațiilor vecinei lui Vasile, se pare că el este cel care se ocupă în acest moment, în totalitate, de cei șase copii. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 1 februarie 2024 online.

Atât Vasile, cât și cei șase copii ai săi sunt disperați, după ce soția, dar și mama celor mici, a dispărut de acasă și nu s-a mai întors. Știm deja că aceasta a decis să plece în Spania pentru a munci acolo, făcând un trăi mai bun pentru familia ei. Iată ce spune una dintre fete despre dispariția mamei sale, dar și cum se descurcă în lipsa ei!

Fata cea mare a lui Vasile spune ca își dorește cu orice preț ca femeia care i-a dat viață să se întoarcă acasă

Acces direct reluare din 1 februarie 2024 online, complet mai jos

Însă, după doar câteva luni de la plecare, Vasile a aflat că soția lui avea pe cineva acolo, iar la un an distanță, el îi dă o ultimă șansă acesteia pentru a se întoarce acasă, susținând că dacă nu vine va divorța de ea.

Potrivit declarațiilor făcute de Vasile, relația dintre el și soția lui, mama celor șase copii pe care îi au împreună a început pe când femeia avea vârsta de 18 ani.

În cadrul unei intervenții telefonice a uneia dintre fiicele lui Vasile, tânăra susține că mama ei a fost cea care a anunțat întoarcerea în țară.

Mai mult decât atât, fata susține că este adevărat și faptul că una dintre surorile ei i-a împrumutat mamei sale o sumă în valoare de 1200 de lei, pe care femeia nu i-a mai înapoiat copiilor.

Și asta nu este tot. Tânăra a mărturisit și faptul că una dintre surorile sale mai mici o consideră pe ea mamă, în urma plecării femeii care le-a dat viață, situația care pentru ele este foarte dureroasă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 1 februarie 2024 online.