Survivor Romania All Stars Epsiodul 8 Integral 31 Ianuarie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

După jocul intens de marți, trei Războinici au fost desemnați să meargă în tabăra adversă pentru a lua cinci obiecte la survivor romania all stars episodul 8 online 31 ianuarie 2024, cu mențiunea că niciunul dintre acestea să nu fi fost unul adus de acasă. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 8 integral 31 ianuarie 2024.

Faimoșii au avut parte de o surpriză de proporții, atunci când s-au trezit în tabăra lor cu trei Războinici. Delea, Iancu și Andrei Ciobanu au venit hotărâți să „fure” cele mai importante ustensile ale adversarilor, iar fetele i-au întâmpinat așa cum se cuvine.

Survivor romania all stars episodul 8 de pe 31 ianuarie 2024

„Jorge, îmi pare rău pentru tine, dar îmi place asta”, a spus Alex Delea. Jorge a țipat după el: „Nuuu, nu se poate!”. Cătălin Moroșanu: „M-am panicat un pic”

Astfel, obiectele luate de cei trei Războinici sunt: ciocanul, ceapa, calendarul, nuca de cocos și o ustensilă pentru pescuit. Ajunși în tabăra lor, cei trei Războinici au fost primiți cum se cuvine de coechipieri.

Într-un moment total neașteptat, Sorin Pușcașu a fost înțepat de picior de un scorpion. Iată care este starea lui de sănătate! Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 8 online 31 ianuarie 2024.

Survivor All Stars este plin de surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. În cursul ediției difuzate miercuri, 31 ianuarie 2024, Sorin Pușcaș a trecut prin momente de panică, după ce a fost înțepat de un scorpion. Războinicul s-a ales cu o pată roșie pe picior, dar și cu mai multe dureri în acea zonă.

„Nu neapărat că m-am speriat, dar m-a durut. M-a ars foarte rău. Degetul ăsta nu îl simt, la fel și piciorul, sunt foarte amorțite”, a spus Sorin Pușcașu.

Acesta a părăsit tribul pentru a primi îngrijiri medicale.

În timp ce Elena Marin tăia cocosul, colegii ei de echipă au început să discute atât despre situația care a escaladat în ediția de ieri seară, dar și de comportamentul acesteia, de când a ajuns la Survivor All Stars.

Ana Porgras a inițiat o discuție despre colega ei de trib, Elena Marin. Aceasta a spus că nu înțelege de ce este atât de supărăcioasă și le-a recomandat colegilor săi ca la jocul de astăzi, să o lase pe ea să aleagă cine merge pe teren.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 8 in reluare 31 ianuarie 2024 poate fi vizionat mai jos

„Eu cred că așa funcționează ea ca om. Eu cred că în copilăria ei sau în viața ei, a fost tocată la creier. Ea simte că trăiește când face lucrurile astea. Ea caută victimizarea și atenția, drama…”, a spus Jorge.

Cătălin Zmărăndescu, care a și avut o discuție cu Elena Marin, a intervenit în conversație pentru a puncta faptul că și pe el este supărată. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 8 online 31 ianuarie 2024 complet.