Acces Direct 10 Ianuarie 2024 Reluare Sezonul 31 Episodul 3

acces direct 10 ianuarie 2024
Ion ne-a dazvaluit intr-o noua editie acces direct de pe 10 ianuarie 2024 faptul ca aa trecut printr-o adevărată dramă. Bărbatul în vârstă de 64 de ani a rămas fără suma de 17.000 de euro după ce iubita cu 15 ani mai tânără i-ar fi furat banii. Cei doi au avut mai multe certuri în timpul relației, însă nu se știe ce s-a întâmplat cu banii.

Barbatul a crezut că și-a găsit marea dragoste pe rețelele de socializare, dar s-a înșelat. Iubita lui, Vasilica, a fugit de acasă cu tot cu averea lui, în valoare de 17.000 de euro. Cum se apară femeia, în urma acuzațiilor?

Acces direct 10 ianuarie 2024 reluare

Ion a trecut printr-un mariaj eșuat și a avut mai multe relații, de-a lungul anilor. Acesta a cunoscut-o pe Vasilica, în 2020, pe rețelele de socializare și s-au întâlnit. După o perioadă, cei doi au decis să se mute împreună, la insistențele femeii.

Acesta a ajutat-o pe femeie timp de doi ani și jumătate, cei doi locuind sub același acoperiș. Vasilica ar fi furat mai multe alimente de la locul de muncă, cât timp a avut o relație cu Ion. Acesta îi făcuse și un testament concubinei sale pe imobilele și autoturismul pe care le deținea.

La un moment dat, femeie a plecat din casa bărbatului cu suma de 17.000 de euro. Vasilica și-a lăsat toate hainele acolo, însă a dispărut cu banii lui Ion. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 10 ianuarie 2024 online.

Vasilica se apără de acuzațiile care i-au fost aduse. Femeia susține că una dintre intervențiile chirurgicale la inimă necesare bărbatului a fost făcută după ce s-a ocupat ea și a vorbit cu mai mulți medici. Ulterior, l-a îngrijit o perioadă îndelungată.

Aceasta susține că Ion a fost gelos și nu a mai putut să aibă o relație cu el. Din cauza certurilor a decis să se despartă, astfel că a plecat de acasă. În ceea ce privește banii, nu spune nimic de cei 17.000 de euro.

Acces direct reluare din 10 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Tragedia de la Ferma Dacilor a curmat opt vieți. Bucătăreasa de la restaurant a făcut declarații exclusive cu privire la noaptea fatidică. Anchetatorii merge pe mai multe ipoteze cu privire la izbucnirea incendiului.

Tragedia de la Ferma Dacilor a îndoliat o țară întreagă. Opt persoane și-au pierdut viața în incendiul produs în noaptea de Crăciun și anchetatorii nu au descoperit cauza exactă pentru cele întâmplate. Există mai multe ipoteze, iar bucătăreasa a oferit detalii importante cu privire la bucătăria pensiunii.

Elena, bucătăreasa șef de la Ferma Dacilor a făcut mai multe declarații cu privire la cele întâmplate. Aceasta a lucrat în ziua de Crăciun și a preparat mâncăruri pentru 22 de persoane, deși, anchetatorii știu doar de 16 persoane.

După ce masa a fost servită la ora 20:00, după două ore, fiul cel mare al lui Cornel Dinicu a cerut personalului să încălzească un platou de mâncare. La ora 22:30, cuptorul a fost închis, iar din acel moment nu s-a mai folosit niciun aparat din bucătărie, iar bucătăreasa și echipa sa au plecat.

O altă ipoteză apărută este cu privire la oaspeții care s-au cazat la ora 4:30 dimineața, cu jumătate de oră înainte de izbucnirea incendiului. Despre ei nu se cunosc detalii și nu se știe ce s-a întâmplat cu aceste persoane. Ei ar fi avut camerele mai depărtate, astfel că flăcările nu au ajuns până acolo. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 10 ianuarie 2024 online.