Poftiti In Dobrogea Episodul 3 de pe 10 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi sezonul 10 poftiti in dobrogea emisiune in reluare integral

In aceasta seara la poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 3 de pe 10 ianuarie 2024, se pare că nea Marin a păstrat atitudinea calmă pe care a adaptat-o ieri pentru că atunci când i-a văzut pe Liviu și pe Andrei că stăteau pe șezlong la plajă, aproape adormiți, s-a dus la ei să îi hrănească fără să îi certe sau se le atragă atenția că ei se relaxează în timp ce ceilalți muncesc de zor. Vezi aici pe site mai jos emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea targ episodul 3 online 10 ianuarie 2024.

Atunci când nea Marin se întoarce la echipă și îl vede pe Rikito că se duce să o ajute pe Tania la făcut plăcintă, observa ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat să creeze o problemă. Coregraful nu a stat pe gânduri și a reacționat imediat.

Poftiti in Dobrogea Episodul 3 de pe 10 Ianuarie 2024

Nea Marin s-a dus cu un servețel îmbibat cu sânge de la peștele pe care vedetele îl găteau direct la Riki și i-a murdărit inscripția de pe tricou. Japonezul s-a speriat imediat, iar nea Marin murdărea fața lui Liviu Vârciu care era pe tricoul lui Rikito.

Nea Marin totuși nu reacționează la cuvintele spuse și își vede de treabă, și anume, de murdărirea feței lui Liviu de pe tricou.

„Să vezi ce frumos îl fac pe băiatul meu. Tu nu-ți dai seama că ai o lună de stat cu mine aici? Nu ți-e rușine?” îl întreabă coregraful pe un ton calm.

După ce s-au sustras de la treabă și s-au așezat la masă pentru a savura o bere, Tania, Riki, Moroșanu și Cristi Iacob au fost surprinși de către nea Marin care avea o nuia mare și praștia în mână. Iată cum a reacționat coregraful și ce gest a făcut Cristi în acest sens.

Nea Marin a luat nuiaua și praștia și s-a dus direct la masa vedetelor pentru a le pedepsi chiulul. Cristi Iacob, Cătălin Moroșanu și Tania și-au luat sticlele de bere și au fugit pe stradă pentru a se ascunde de coregraf, în timp ce Riki a fugit cu mâna goală neavând timp de reacție. Vizionati mai jos emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 3 online 10 ianuarie 2024.

Într-un moment de neatenție, Cristi se strecoară în urma lui nea Marin și îi toarnă sticla de bere rece direct pe spate, iar coregraful are simț de reacție și îl lovește cu praștia cu corcodușe, iar el îngenuchează râzând.

Nea Marin a simțit instant cum i-a înghețat spatele, așa că a decis să își scoată cămașa pentru a nu răci la plămâni, în timp ce vedetele se urcau în remorca unui tractor să plece fără el. Surprinzător, Paula i-a fost alături coregrafului de data aceasta.

Un nou sezon din poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 3 reluare 10 ianuarie 2024 poate fi vazut mai jos in reluare integral..

În timp ce se aflau în drum spre cazare, vedetele au ținut să își ceară scuze pentru izbucnirea pe care au avut-o atunci când au fost trimise la muncă.

Ajungi la treabă, vedetele au avut misiunea de a se ocupa de hrănirea măgărușilor care le-au impresionat cu adevărat. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 3 online 10 ianuarie 2024 complet.