Acces Direct 10 Iunie 2024 Online Sezon 31 Episodul 106

acces direct 10 iunie 2024
În ediția din această seară a emisiunii acces direct 10 iunie 2024, doamna Mariana și-a spus povestea. Femeia își acuză șeful că ar fi abuzat de funcție pentru a-i face avansuri sexuale. Susține că ar fi fost dată afară din cauza faptului că nu ar fi răspuns acestor avansuri.

Mariana susține că avansurile pe care șeful săi i le-ar fi făcut ar fi avut loc chiar pe holurile unui spital important din România. Mariana și-a spus întreaga poveste la Acces Direct.

Acces direct 10 iunie 2024 reluare

Ce ar fi pățit Mariana a stârnit revoltă! Femeia susține că a fost hărțuită de șef. Pentru că nu ar fi acceptat avansurile acestuia, femeia ar fi fost concediată, dar coșmarul pare că nu s-a încheiat. Și în prezent femeia ar plăti pentru că și-a refuzat șeful.

“Am 56 de ani, locuiesc în Pitești, Găvana, și lucrez la o secție de pază în prezent. Nu sunt căsătorită, dar am o relație.”, spune Mariana. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 10 iunie 2024 online.

Mariana povestește că pe data de 10 martie 2023 s-a angajat la firma de pază, acolo unde a lucrat o perioadă bună de timp. Femeia povestește că apoi a insistat la domnul director să o mute la Spitalul Județean pentru că locuia foarte aproape.

“Dânsul a spus că atunci când se va ivi un loc mă va suna și o să fiu mutată. Mi-a spus să aștept până când va veni acel moment. (…) La un moment dat m-am trezit cu un telefon de dimineață, că mă mută la Spitalul Județean și să merg acolo. (…) M-am îmbrăcat și am mers la Spitalul Județean, am dat mâna cu dânsul, mi-a spus că e noul meu șef și mi-a dat să văd ce am de făcut. Am lucrat vreo opt zile la spital o zi da și una nu și apoi am insistat să lucrez și pe noapte ca să pot lua spor pentru noapte. Mi-a spus că dacă vreau să lucrez pe noapte mă va costa.

L-am întrebat că nu îi este rușine să-mi spună așa ceva? M-am aplecat să semnez programarea dansul a vrut să-mi pună mâna pe fund. Mi-a zis: hai mă că și tu vrei, și i-am spus ce să vreau, doamne, chiar nu ți-e rușine? Am lăsat pixul și apoi am plecat. Am venit acasă și a insistat cu telefoanele și mi-a spus că dacă nu vreau îmi va arăta el cine mi-a spus că pe el nimeni nu l-a refuzat.”, a mai spus Mariana.

Acces direct reluare din 10 iunie 2024 online, complet mai jos

Claudiu, iubitul Marianei, susține că a auzit conversația pe care femeia a avut-o cu șeful ei și este martor că aceasta a fost hărțuită. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 10 iunie 2024 online.

“Eu ce știu după ce s-a întâmplat această treabă, ea a venit la mine la Slatina. Eu nu știam nimic până atunci. A venit la mine, am luat-o de la gară, când am ajuns acasă a lăsat telefonul în sufragerie și telefonul tot suna. Când i-a răspuns, a dat pe speaker și am auzit conversația dintre ei. El i-a spus că îi va arăta el cine e dacă nu vrea (n.r. să răspundă avansurilor). I-a spus că pe el nu l-a refuzat nici o femeie până în prezent.”, a spus Claudiu, iubitul Marianei.