Acces Direct 7 Iunie 2024 Sezon 31 Episodul 105

acces direct 7 iunie 2024
O familie ne destainuie la acces direct 7 iunie 2024 ca a trecut prin clipe de coșmar, după ce ar fi fost agresată pe stradă de un șofer nervos! Bărbatul s-ar fi enervat pentru că i s-a atras atenția că mergea cu viteză. Ce au mărturisit cele două surori, în exclusivitate pentru Acces Direct. Familia s-a reunit în Teleorman, la casa părintească, pe data de 11 mai, pentru Alexandru, fratele care își sărbătorea ziua de naștere.

Incidentul a avut loc într-o seară, când fratele Marianei, unul dintre membrii familiei, i-a făcut semn unui șofer să reducă viteza, deoarece acesta conducea cu peste 100 km/h.

Potrivit relatărilor, șoferul, vizibil enervat de observația primită, a oprit brusc mașina în dreptul casei familiei și a coborât, începând să-i lovească pe toți cei prezenți fără nicio discuție. În urma agresiunii, fratele Marianei a fost lăsat inconștient pe jos, fiind prima victimă a furiei șoferului. Agresorul nu s-a oprit aici și a continuat să lovească și alți membri ai familiei, inclusiv pe Mariana și cumnata ei.

Mariana a relatat că șoferul părea pregătit pentru astfel de confruntări, având în mașină diverse arme, inclusiv o bâtă, o sabie și un cuțit.

Într-o încercare de a escalada violența, acesta a fugit la mașină pentru a scoate bâta, dar a abandonat planul și a plecat în grabă.

Acces direct 7 iunie 2024 reluare

Un tânăr a dispărut, după ce și-a anunțat mama că era în spital! Mariana nu mai știe ce să mai facă pentru a da de urma băiatului ei. Ce a mărturisit femeia, în exclusivitate pentru Acces Direct.

Potrivit mărturiei sale, tânărul a plecat din țară pe 3 mai, printr-un intermediar, sub promisiunea că va fi ajutat să găsească locuri de muncă. Cu toate acestea, situația s-a transformat rapid într-un coșmar pentru el și familia sa. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 7 iunie 2024 online.

Conform relatărilor, după ce a ajuns în Italia, Vișan Remus a fost abordat de indivizi necunoscuți care l-au agresat și l-au sechestrat. Aceștia i-au luat buletinul și l-au bătut înainte de a-l duce la spital. Ulterior, mama sa, Mariana, a primit câteva apeluri de la fiul său, realizate de pe diverse conturi de Facebook, semnalând că se află într-o situație critică.

Acces direct reluare din 7 iunie 2024 online, complet mai jos

Îngrijorarea a cuprins orașul Turda după ce o adolescentă în vârstă de 15 ani a dispărut fără urmă. Părinții fetei, copleșiți de teamă și neliniște, au raportat dispariția fiicei lor, Noelia Cazacu, care nu s-a mai întors acasă de ieri.

Autoritățile au fost alertate miercuri seara, iar polițiștii din Turda au demarat imediat investigațiile pentru a o găsi pe adolescenta dispărută. Cu toate eforturile depuse, până în prezent nu au fost descoperite informații relevante despre locul unde ar putea fi sau despre starea sa de sănătate. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 7 iunie 2024 online.