Acces Direct 11 Aprilie 2024 Sezon 31 Episodul 69

acces direct 11 aprilie 2024
Mariana trăiește un adevărat coșmar la acces direct 11 aprilie 2024 de când fiul ei s-a îndrăgostit. După ce s-a opus relației amoroase, băiatul a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Mama acestuia vrea ca el să revină acasă și să ajungă la un numitor comun.

O poveste de dragoste a adus-o pe Mariana în pragul disperării. Femeia a aflat că băiatul ei are o iubită, iar acest lucru a venit cu multe frici pentru ea.

După mai multe conflicte, băiatul a decis să aleagă relația cu iubita lui și să plece de acasă. Mariana nu mai poate lua legătura cu el și nu știe unde este.

Acces direct 11 aprilie 2024 reluare

De când a plecat de acasă, Mariana încearcă să facă tot ce poate pentru a-l convinge pe băiat să revină acasă. Însă, a simțit că își pierde speranța și a decis să cearp ajutor public, la Acces Direct. Mariana i-a transmis public fiului ei să îl cheme acasă pe băiat și să ajungă la o înțelegere cu el.

Deși băiatul are deja aproape 20 de ani, mamei lui îi este teamă că s-a îndrăgostit prea mult de această fată și și-ar petrece prea mult timp cu ea.

După ce i-a impus reguli în ceea ce privește relația lui, băiatul nu a mai suportat și a decis să plece de acasă și să trăiască în liniște, chiar dacă acest lucru presupune să stea departe de mama lui.

”De când a cunoscut-o pe fata asta, lucra la niște magazine. S-a întâlnit cu ea acolo. El mi-a spus că este împreună cu ea de două luni, acum să înțeleg că sunt de patru luni.

Ea are 16 ani și voiam să știe părinții ei. Mi-e frică să nu i se întâmple ceva, să nu se culce cu ea, să nu o lase însărcinată. Nu mă mai înțeleg deloc cu el. Orice i-aș spune de ea, sare pe mine”, a declarat Mariana, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 11 aprilie 2024 online.

Reporterii Acces Direct au luat legătura cu mama iubitei fiului lui Marian. Femeia a spus că știe de relația pe care fiica ei o are cu băiatul, dar o îngrijorează faptul că adolescenta a primit mai multe mesaje de amenințări pe rețelele de socializare, ceea ce a făcut-o să intre la bănuieli.

Mai mult, fiul femeii a reacționat și a spus că a crescut cu foarte multe reguli impuse de mama lui, iar același comportament l-ar fi avut și cu ceilalți copii din familie. Acesta o înțelege pe de-o parte, dar s-ar fi săturat de tot ce a trăit până în acest moment.

Acces direct reluare din 11 aprilie 2024 online, complet mai jos

De când a revenit în România, Victoria primește lovitură după lovitură. Femeia a vrut să se stabilească, din nou, acasă la ea, însă șocul a fost uriaș când a aflat că și-a pierdut averea. Acum vrea să o recupereze din mâinile rudelor, care ar fi fost în stare chiar să o declare decedată pentru a obține casa ei.

După ani întregi în care a muncit în străinătate, Victoria a decis să revină acasă, în România, în locuința ei. Însă, a aflat că averea despre care știa că este a ei a fost preluată de rudele acesteia.

De atunci, tot ce încearcă să facă este să dovedească că ea este proprietara unor bunuri care ar fi fost însușite de o rudă.

Victoria trăiește o adevărată dramă din cauza rudelor sale, care i-ar fi luat averea în mod ilegal. Deși ea ar fi unica proprietară, rudele ei ar fi demolat deja tot ce avea și ar fi construit acolo o altă locuință, unde ea nu ar avea drepturi.

Femeia a declarat că averea ar fi fost a părinților ei și ar fi singura moștenitoare din partea lor. Aceasta a mărturisit cu ochii în lacrimi că rudele ei ar fi declarat-o chiar și decedată pentru a putea să obțină bunurile ei.

Acum, Victoria spune că nu mai are nimic și a rămas fără casă, din cauza rudelor sale, care și-ar fi însușit totul ilegal.

Victoria a aflat că rudele ei ar fi declarat-o decedată în tot acest timp, astfel că așa ar fi reușit să pună mâna pe avere.

În timpul în care ar fi susținut că femeia a murit, aceasta se afla la muncă în străinătate. Victoria a făcut acuzații foarte grave la adresa întregii sale familii, care ar fi lăsat-o fără avere. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 11 aprilie 2024 online.