Las Fierbinti Sezonul 25 Episodul 27 Complet 11 Aprilie 2024

las fierbinti sezonul 25 in reluare din 2024 complet

În această seară in premiera noului sezon las fierbinti sezonul 25 episodul 27 online 11 aprilie 2024, Giani va fi din cale-afară de supărat: „Am o melancolie înăuntru… de nici n-am cuvinte să o exprim! Am fost trădat, Bobiță! Durere mai mare decât trădarea… nu există!”, se va deschide acesta în fața lui Bobiță. Care este motivul din spatele necazului său, vom afla în doar câteva ore.

Dalida va avea și ea o mare nemulțumire, deoarece vânzătoarea de la magazinul lui Oaie îi va refuza banii în momentul în care aceasta va dori să își plătească cumpărăturile: „Ia-ți tu mărunțișul de aici, că noi nu mai primim monede! S-a schimbat regulamentul”, se va răsti aceasta la secretara primarului Vasile. „Deci… așa vrei să jucăm. Lasă că vezi tu! Nu știi cu cine te-ai pus”, o va amenința Dalida. Care va fi modul în care aceasta se va răzbuna pe vânzătoare pentru nedreptatea comisă, vedem în această seară.

Între timp, Nae și fratele său vor avea ceva de împărțit, și anume… o motocoasă! „Ori mergem acum la domn primar să vedem cui îi dă dreptate și a cui e motocoasa, adică a mea, ori te joc în picioare, Nae!”, îi va spune fratele său acestuia. Cum va rezolva Vasile conflictul dintre cei doi săteni, descoperim în primul episod Las Fierbinți din acest sezon.

Las fierbinti sezonul 25 episodul 27 de pe 11 aprilie 2024

De mai bine de un deceniu, țara o arde pe comedie alături de cele mai îndrăgite personaje. Las Fierbinți revine cu un nou sezon în care locuitorii celui mai popular sat din România își continuă aventurile pline de umor. Din februarie, Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina și celelalte personaje vor avea parte de surprize și pățanii savuroase într-un sezon care va stârni hohote de râs.

Și în 2023, Las Fierbinți a fost cel mai iubit serial din România, clasându-se pe prima poziție în topul audiențelor. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Las Fierbinți a înregistrat un rating mediu de 10.1% și o cotă de piață de 30%. În 2023, peste 1.7 milioane de români au văzut, în medie, fiecare episod din Las Fierbinți și peste 1 milioane de telespectatori s-au uitat la cel puțin un minut din cel mai iubit serial din România. Mai jos puteti viziona cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 27 online 11 aprilie 2024, fara intreruperi!

După 25 de sezoane, actrița Anca Dumitra este onorată de reacțiile pozitive pe care serialul le generează și de sprijinul publicului, care face din fiecare episod Las Fierbinți să fie lider de audiență: „Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră! Sperăm să fiți cu ochii pe noi și în acest nou sezon, ce debutează in februarie cu situații inedite și pline de umor. Pentru noi, întregul proiect reprezintă o bucurie. Filmăm cu drag și spor și dorim să ne fiți alături ca până acum, din fața televizorului. Vizionare plăcută!”.

Cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 27 reluare 11 aprilie 2024, poate fi vazut mai jos

Ecaterina Ladin, actrița care joacă rolul Dalidei, secretara primarului Vasile, este și ea copleșită de susținerea celor de acasă: „Dacă acum 12 ani cineva mi-ar fi spus că după 25 de sezoane, telespectatorii vor fi la fel de entuziasmați de vizionarea unui nou episod din Las Fierbinți, nu aș fi crezut. Aprecierea publicului este la fel de mare ca în prima zi, iar eu nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru asta.

Las Fierbinți este proiectul meu de suflet și sunt convinsă că cei de acasă îl îndrăgesc atât de mult deoarece personajele pe care le interpretăm prezintă diverse tipologii inspirate din realitate. Pe Dalida am creat-o, i-am dat naștere și muncesc în continuu pentru ca ea să fie mai bună, mai adevărată. În ceea ce privește telespectatorii, nu pot decât să le mulțumesc pentru faptul că ne urmăresc de mai bine de 10 ani cu același entuziasm!”. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noul sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 27 online 11 aprilie 2024.