Acces Direct 11 Martie 2024 Sezon 31 Episodul 46

acces direct 11 martie 2024
Strigat de revoltă la acces direct 11 martie 2024! Primarul vrea să le ia casa. Nicolae și familia au fot înștiințați. Dacă nu se conformează cerințelor, ei ar putea să rămână fără copiii olimpici la învățătură. Tatăl acuză primarul, care este mână în mână cu o femeie care a pus ochii pe avuția bieților părinți.

Nicolae trăiește împreună cu concubina și copii pe care îi au împreună o dramă de când primarul comunei în care locuiesc a decis să le ia casa. Acesta s-a hotărât să îi lase în stradă. Cei doi au trei copii minori, de 10, 12 și respectiv 15 ani, iar cel de-al patrulea este major.

Acces direct 11 martie 2024 reluare

Aceștia au început construcția unei case, pe terenul primăriei, cu acordul autorităților, în urmă cu 4-5 ani și au ridicat locuința. Locuiesc acolo încă de atunci, copii merg la școală, însă în ochii instituției nu contează că micuții sunt olimpici, astfel că să decis să îi scoată în stradă.

„Hunedoara. Sunt împreună cu soția mea de aproximativ 18 ani. Noi doi avem trei copii de 10, 12 și 15 ani aproape. Ea mai are o fată din altă căsătorie, locuiește tot cu noi, are 21 de ani.”, a declarat soția lui Nicolae, în urmă cu puțin timp, pentru Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 11 martie 2024 online.

Întrebat cum au ajuns să fie dați afară din propria casă chiar de primarul comunei în care locuiesc, Nicolae a povestit drama prin care trecere, dar și cum a început totul.

„Este casa pe care am construit-o cu acordul primarului, în urmă cu șase ani. În anul 2018, domnul primar pentru a primi cât mai multe voturi, mi-a spus că vrea să îmi facă un bine dacă și eu îi voi face un bine. Mi-a spus că îmi va da o suprafață de teren pentru a construi o casă, cu condiția de a-l vota. Eu l-am votat, m-am apucat de casă, în 2018. Tot în această curte mai este o proprietate a primăriei. Eu locuiesc aproape de 30 de ani pe curtea asta. Mi-a făcut contract pe cinci ani. A simțit că pierde alegerile și m-a chemat l‐a birou.”, a mai spus Nicolae.

Mai mutl decât atât, potrivit declarațiilor făcute de Nicolae, se pare că primarul este mână în mână cu o femeie care a pus ochii pe avuția lor.

Acces direct reluare din 11 martie 2024 online, complet mai jos

Caz șocant în Caracal! Fiica a dispărut de 25 de ani de acasă, răpită de o rețea de proxeneți. Tatăl a luat ancheta în propriile mâini și a mers pe urmele răufacatorilor. Suspectul principal ar fi fost lăsat liber de polițiști.

Tatăl a vândut absolut tot ce a avut ca să aibă bani pentru ancheta pe care a deschis-o ca să își găsească fiica. Un martor care a văzut-o ultima dată pe Geanina i-a povestit tatălui că fata a fost luată cu forță și băgată într-o mașină roșie.

Au trecut 25 de ani de atunci, iar tatăl îndurerat speră că își va găsi fata într-o bună zi.

Potrivit declarațiilor bărbatului, acesta susține că fiica sa era împreună cu un băiat care consuma substanțe interzise.

De asemenea, acesta a aflat de dispariția fiicei sale, la șase zile după ce s-a întors de la o înmormântare care a avut loc mult mai departe de unde stătea el. Acela a fost și momentul în care Nelu a început căutările disparate ale fiicei sale.

La ceva timp de la dispariția fiicei sale, Nelu a primit o veste de la un vecin, care i-a spus că iubitul fiicei sale a apărut la locuința sa. Dus la poliție de acesta, oamenii legii au decis să îl elibereze, în ciuda puținelor informații pe care le aveau cum că el ar fi fost suspect în cazul dispariției fiicei lui.

„La data de 15 august am primit telefon de la un vecin al prietenului fiicei mele care mi-a spus că a apărut acasă. Am fost la el, a sărit cu cuțitul. L-am dus la poliție. Am găsit la el în casă o copie a buletinului fiicei mele . Fiica mea deținea pașaport, certificat de naștere și buletin. Am luat și doi martori, vecinii lui.”, a mai adăugat bărbatul. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 11 martie 2024 online.