Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 16 Online 11 Martie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

Telespectatorii au avut parte de o surpriză în episodul 16 power couple romania online 11 martie 2024. Toate cuplurile eliminate până acum din competiție s-au reîntors în vila din Malta chiar în etapa finală. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 16 online 11 martie 2024.

Tensiunile au atins cote maxime, iar discuțiile a început să apară între concurenți atunci când Dani Oțil a dat vestea că un cuplu eliminat mai primește o șansă la Marele Premiu. Cele patru echipe rămase în concurs trebuie să voteze perechea norocoasă.

Vestea primită de la prezentatorul TV a declanșat haosul în casa din Malta. Vedetele care nu au părăsit până acum competiția s-au strâns pentru a discuta despre hotărârea importantă pe care trebuie să o ia.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 16 integral 11 martie 2024

Concurenții au avut la dispoziție câteva ore pentru a-și face planul strategic. Aceștia s-au gândit la cel mai puternic cuplu care poate să se întoarcă în emisiune, dar și la cel mai slab. Pentru că se află în etapa finală a competiției și sunt foarte obosiți, cele patru echipe s-au gândit foarte bine la alegerea lor.

Emi și Mădălina au fost primii care și-au exprimat părerea. Deși își doreau să îi voteze pe Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, pentru întoarcerea în emisiune, cei doi și-au schimbat alegerea.

„Așa cum am zis și la ultimul vot al casei, că este greșit să dăm pe cineva afară când era cu un pas în finală, votul nostru merge către Daiana și Sorin”, a mărturisit soția lui Emi de la Noaptea Târziu.

Radu Siffredi și Oana Matache au hotărât ca Daiana Anghel și Sorin Gonțea să se întoarcă la Power Couple. Tânărul a dezvăluit că merge pe o strategie care îl va aduce mai aproape de Marele Premiu, fără prea multe obstacole pe traseu.

Spiritele s-au încins între concurenți după ce au votat cuplul care se reîntoarce în casa din Malta. Votul strategic al celor rămași în competiție a fost subiect de discuție pentru celelalte echipe care n-au primit a doua șansă la Marele Premiu.

Camerele de filmat au surprins un moment tensionat între Cristi Iacob și Radu Siffredi. Deși aveau o relație de prietenie, cei doi și-au adresat cuvinte grele despre fair play și caștigarea finalei Power Couple România, în episodul 16 de pe 11 martie 2024. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 16 online 11 martie 2024.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 16 de pe 11 martie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Un cuplu a primit a doua șansă la Marele Premiu. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost votați să se întoarcă în concurs, în timp ce celelalte cuplurile eliminate până acum vor avea un alt rol important în emisiune despre care Dani Oțil nu a oferit prea multe importante.

După alegerea importantă pe care au luat-o, perechile de vedete au fost nevoite să treacă printr-o probă uluitoare de cuplu. Cei care vor câștiga provocarea se vor alege cu o sumă frumoasă de bani.

De data aceasta, băieții trebuie să construiesc cinci enunțuri din emoticoane, iar partenerele lor trebuie să descifreze mesajele legate de viața de cuplu, selectând cuvintele potrivite de pe un panou aflat la înălțime, unde ajung doar cu ajutorul soților sau iubiților.

Pentru ca ele să se înalțe cât mai mult, ei trebuie să se scufunde într-un butoi cu apă, fiind legați cu capul în jos. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 16 online 11 martie 2024 integral.