Acces Direct 12 Februarie 2024 Sezonul 31 Episodul 26

acces direct 12 februarie 2024
In editia de astazi la acces direct 12 februarie 2024 dezbatem cazul lui Nelu și al fosta lui soții care s-au despărțit în urmă cu 20 de ani, dar nici în prezent nu au ajuns să își împartă bunurile. Bărbatul susține că a fost părăsit de partenera lui și că l-ar fi ajutat inclusiv pe fostul cumnat de la care trebuia să primească bani.

Bărbatul spune că nu are posibilitatea de a plăti pentru a face partajul și i-a spus fostei lui soții acest aspect. Chiar și așa, Nelu a declarat că femeia nu a fost interesată să împartă averea, deși au trecut ani buni de când s-au despărțit. Ba mai mult, tot el spune că, de fapt, fosta soție are un interes mai mare în legătură cu bunurile și că ar vrea ca toată averea să îi rămână ei.

Acces direct 12 februarie 2024 reluare

În prezent, fosta soție a lui Nelu și-a refăcut viața și locuiește în Italia, unde s-a stabilit de ani buni. Nelu spune că a încercat să o contacteze și după ea s-a mutat în străinătate, dar nu a vrut să facă nici atunci partajul. Așa au ajuns să treacă ani întregi de când s-au despărțit și nu și-au împărțit averea.

Lenuța spune că fosta soție a lui Nelu a acuzat-o că a intervenit în căsnicia lor și că a ajuns să se despartă chiar din cauza ei. Femeia spune că nu are pretenții la casă, așa cum a declarat fosta lui soție, și că își dorește ca Nelu și prima lui parteneră să împartă apartamentul așa cum prevede legea.

În acte, Nelu și fosta lui soție sunt proprietarii apartamentului din Ferentari, iar bărbatul spune că își dorește ca primei lui partenere să nu îi revină nimic, dacă ajung să vândă casa, asta pentru că nu ar fi contribuit financiar la plata taxelor în anii de când s-au despărțit. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 februarie 2024 online.

„Eu vreau să o scot din partaj, impozitul l-am plătit eu de când l-am cumpărat, nu a dat nici cinci bani. Mi-a făcut acest rău și banii ăștia pe care i-a mâncat fratele ei nu am mâncat nici cinci bani și dacă nu eram stăpân, îl pierdeam și pe ăsta”, a declarat Nelu.

Acces direct reluare din 12 februarie 2024 online, complet mai jos

Costel vrea să afle adevărul despre moartea fratelui, care a fost găsit fără suflare în urmă cu aproape un an. Bărbatul susține că, de fapt, Minel a fost ucis, iar mai apoi trupul a fost abandonat la 300 de metri de stână.

În luna iulie a acestui an, se împlinește un an de când Costel încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu fratele lui. Minel era cioban la o stână din Dolj, dar ar fi fost ucis, susține fratele lui.

Costel spune că nu știa ca fratele lui să aibă probleme și nici nu obișnuia să las oile și să se plece, doar că, înainte de a fi găsit mort, bărbatul ar fi dispărut fără urmă câtea zile. Bărbatul spune că acest lucru l-a pus pe gânduri și a încercat să ia legătură cu el, dar nu a reușit. A mers inclusiv la stână, dar Minel nu era acolo.

„Mă gândeam că au plecat oile și le-a găsit pe miriște. Persoana respectivă de care vă spune eu avea oile la noi și venea să mulgă oile și să ia laptele acasă. Avea oile la noi și când am văzut că vine el, am ajuns la stână, m-am uitat și am văzut că nu este el. Atunci a ajuns și persoana asta cu oile și mi-a spus că sunt pe miriște. Am sunat-o pe sora mea, i-am spus că Minel nu mai e la stână. Nu făcuse treaba asta niciodată, să lase oile să plece”, a declarat Costel, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 februarie 2024 online.

error: Nu copiați de pe acest site!