Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 4 Online 12 Februarie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

În cea de a patra ediție la power couple romania sezonul 1 episodul 4 online 12 februarie 2024, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor crește! A doua etapă a celei mai incitante competiții a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, i-a surprins pe bărbați într-o nouă ipostază – un test ca o rostogolire palpitantă printre amintiri. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 4 online 12 februarie 2024.

Provocarea cea mare a fost reprezentată de faptul că aceștia s-au aflat într-o mașină care se învârtea ca la rotisor. Răspunsurile întrebărilor sunt numerele care alcătuiesc o ecuație pe care concurenții au trebuit să o rezolve pentru a câștiga proba.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 4 integral 12 februarie 2024

După ce au aflat cum se va desfășura proba și care sunt regulile generale care se aplică, Dani Oțil le-a mai explicat câteva detalii importante de care trebuie să țină cont.

„Mașina este pusă pe un soi de proțap. Proțapul va imita rostogolirea mașinii într-o prăpastie. (…). Numerele trebuie să fie scrise pe parbriz, alături de câteva operații matematice simple, de clasa a III a. (…). Rezultatul acestui calcul matematic este codul ce deschide un seif. Dacă seiful se deschide în mai puțin de 4 minute. Mașina se oprește și proba e trecută”.

Ajuns în mașină cu Dani, Emi ascultă încurajările prezentatorului și se pregătește psihic pentru tot ce se va întâmpla. Astfel, primește o pungă în care poate să vomite în cazul în care i se va face rău.

Cea de a doua întrebare face referire la mărimea Mădălinei la sutien. Bărbatul nu are idee despre acest aspect, și, tocmai de aceea o ia pe ghicite. După multe țipete și neînțelegeri din cauza zgomotului uriaș, Emi nimerește măsura corectă, și anume, 75, pe care trebuie să o adune cu răspunsul anterior. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 4 online 12 februarie 2024.

Provocarea cea mare a fost reprezentată de faptul că aceștia s-au aflat într-o mașină care se învârtea ca la rotisor. Răspunsurile întrebărilor sunt numerele care alcătuiesc o ecuație pe care concurenții au trebuit să o rezolve pentru a câștiga proba.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 4 de pe 12 februarie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Pentru Roxana Blenche și Cătălin proba a început cu foarte mult entuziasm și dorință de câștig. Concurentul s-a urcat în mașină și s-a simțit mai pregătit ca niciodată să răspundă întrebărilor și să efectueze calcule matematice.

„În ce an m-am mutat la București?” este prima întrebare pe care o pune Roxana, la care Cătălin răspunde cu siguranță și scrie pe parbriz „2017”.

„Minus vârsta la care am încercat pentru prima data să fac cartofi prăjiți!” adaugă concurenta.

Cătălin a înțeles „plus” în loc de „minus”, iar totul părea că se va nărui. Pentru că nu o auzea, Roxana repeta în continuu întrebarea țipând.

După ce a înțeles într-un final, Cătălin a încercat câțiva ani, dezamăgind-o de fiecare dată pe Roxana. Totuși, a reușit să ghicească vârsta cu mult ajutor din partea ei.

„Cât timp am lucrat în Germania la cules de afine?” a fost ultima întrebare pe care a rostit-o Roxana pentru că timpul de 4 minute a expirat.

Uimitor, Cătălin, nu a auzit nici măcar această întrebare, enervând-o la culme pe iubita sa. Iată ce s-a întâmplat când cei doi soți s-au reîntâlnit. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 4 online 12 februarie 2024 integral.

error: Nu copiați de pe acest site!