Acces Direct 12 Martie 2024 Online Sezon 31 Episodul 47

acces direct 12 martie 2024
Scandal de poporții între vecini la acces direct 12 martie 2024! După o lungă perioadă în care ar fi trăit un adevărat coșmar în propria ei casă, Simona a decis să își spună povestea la Acces Direct. Femeia din Ialomița îl acuză pe vecinul ei că i-a terorizat familia. Iată ce s-a întâmplat și ce replică îi dă vecinul!

O familie din Ialomița nu ar mai purea locui în liniște în propria casă, din cauza unui vecin violent.

Bărbatul ar fi făcut mai multe gesturi îngrozitoare, inclusiv i-a amenințat pe toți cu moartea. Simona a decis să pună piciorul în prag și să ia măsuri în cazul bărbatului, care le-a provocat probleme foarte grave.

Acces direct 12 martie 2024 reluare

Totul a început în urmă cu mai mult timp, când o familie din Ialomița, localitatea Vlădeni, a trecut prin clipe de coșmar. Simona l-a acuzat pe vecin că l-a atacat pe soțul ei în fața școlii fetiței lor, iar pe cele două le-a amenințat cu moartea și le-a spus că le va ”băga în scaun cu rotile”.

Simona a susținut că bărbatul ar fi făcut închisoare, iar inclusiv familia lui ar fi avut probleme din cauza lui.

Femeia este îngrozită de tot ceea ce a trăit, iar fiica ei ar fi avut nevoie de ajutor specializat din această cauză. Simona își dorește să se ia măsuri, în acest caz, pentru ca ea și familia ei să locuiască în liniște în casa lor. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 martie 2024 online.

”Prima dată s-a întâmplat în fața școlii. Ne-am dus să luăm fetița, există video și la poliție. Cum a intrat, l-a invitat pe soțul meu la bătaie. Soțul meu a închis ușa și a zis să îl lase în pace. A aruncat bicicleta și l-a lovit. Am depus plângere, atunci ne-a și amenințat, că pe mine și pe fată ne va omori, ne va băga în scaun cu rotile și ne va da foc la casă. Am depus plângere”, a declarat Simona, la Acces Direct.

Vecinul familiei din Ialomița a reacționat în direct în urma acuzațiilor și a contrazis ceea ce s-a spus.

Mai mult, bărbatul l-a acuzat pe soțul Simonei că se droghează, iar el ar fi cel care l-ar fi invitat la bătaie. Ionuț a fost foarte deranjat de ceea ce s-a spus despre el.

”Nu terorizez pe nimeni, toată treaba a început de la copii. Soțul ei e un drogat, care se droghează, m-a invitat la bătaie de nenumărate ori. Eu n-am fost la bătaie, la mama lui. Femeia aceasta este în cărucior”, a declarat vecinul femeii, la Acces Direct.

Acces direct reluare din 12 martie 2024 online, complet mai jos

După ce soția lui a făcut dezvăluiri dureroase despre ceea ce s-ar întâmpla în localitatea lor, bărbatul a decis să o susțină cu noi acuzații la adresa vecinului! Mircea a făcut dezvăluiri despre ororile pe care le-ar fi trăit din cauza lui Ionu. Fiica lor ar fi avut de suferit în acele momente!

Scandalul dintre soțul Simonei din Ialomița și vecinul acuzat că le-ar face probleme continuă cu noi acuzații.

Mircea a intervenit în direct și a spus prin ce a trecut în momentul în care și-a luat fetița de la școală. Acesta își amintește cu groază de ceea ce a trăit și vrea ca Ionuț să plătească!

Deși vecinul femeii a negat acuzațiile la adresa lui, Mircea a decis să facă dezvăluiri despre cum s-au întâmplat lucrurile, chiar în fața școlii fetiței lor.

Bărbatul a contrazis acuzațiile conform cărora el ar fi sărit la bătaie, spunând că Ionuț este un bărbat agresiv. Acesta a fost nevoit să plece la muncă în străinătate, însă nu poate să își găsească liniștea.

Mircea a mărturisit că motivul agresiunilor dintre el și Ionuț ar fi neînțelegerile dintre copiii lor, de la școală, însă consideră că vecinul a avut un comportament complet nepotrivit.

De asemenea, nu doar ei, ci și alți oameni din Vlădeni, județul Ialomița, ar fi îngroziți de comportamentul bărbatului, cu toții știind că este un bărbat agresiv.

Simona și-a exprimat disperarea la Acces Direct, după ce a luat parte la scene halucinante între tatăl copilului ei și vecinul despre care a spus că ar fi agresiv.

Ea și fiica ei ar fi fost amenințate cu moartea, iar Ionuț le-ar fi spus că le va băga în scaun cu rotile. Fiica ei ar fi avut nevoie de consiliere psihologică după acest episod.

”Prima dată s-a întâmplat în fața școlii. Ne-am dus să luăm fetița, există video și la poliție. Cum a intrat, l-a invitat pe soțul meu la bătaie. Soțul meu a închis ușa și a zis să îl lase în pace. A aruncat bicicleta și l-a lovit. Am depus plângere, atunci ne-a și amenințat, că pe mine și pe fată ne va omori, ne va băga în scaun cu rotile și ne va da foc la casă. Am depus plângere”, a declarat Simona, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 martie 2024 online.

EDITIA VA FI POSTATA AICI ASTAZI 12 Martie SEARA . REVENITI AICI PENTRU A VIZIONA EDITIA COMPLETA