Las Fierbinti Sezonul 25 Episodul 13 Integral 12 Martie 2024

las fierbinti sezonul 25 in reluare din 2024 complet

În această săptămână la las fierbinti sezonul 25 episodul 13 integral 12 martie 2024, Giani își surprinde consătenii cu o nouă pasiune pe care nimeni nu credea că o va avea vreodată: lectura. Stând pe o bancă, în fața casei, pierdut printre rândurile unei cărți, bărbatul este abordat de Gianina, care încearcă să înțeleagă ce se petrece cu el și de ce are această nouă preocupare. ”Îți zic, dar nu mai spune la nimeni, nu mai pot altfel. Dacă trece o zi fără să citesc o carte, două, înnebunesc. Și nu de astea simple de 50 de pagini, nu tată! 100, 200, 300 de pagini, ca să simt. Altfel, nu mă bag!”.

Și mai nedumerită de noua pasiune a lui Giani, Gianina va afla adevărul de la Ardiles: ”Săracu’, Giani! Ce băiat mișto era înainte… Și-a făcut operație de adaos de creier. Norocul lui e că i-au pus doar puțin, pe margini, că dacă-i puneau mai mult, înnebunea de tot. Îți dai seama, să le știi, așa, pe toate. Dintr-o dată să le știi pe toate…”. Cum va reacționa aceasta la aflarea veștii, dar și cu ce ochi vor privi ceilalți fierbințeni transformarea lui Giani, vedeti mai jos in reluare.

Las fierbinti sezonul 25 episodul 13 de pe 12 martie 2024

De mai bine de un deceniu, țara o arde pe comedie alături de cele mai îndrăgite personaje. Las Fierbinți revine cu un nou sezon în care locuitorii celui mai popular sat din România își continuă aventurile pline de umor. Din februarie, Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina și celelalte personaje vor avea parte de surprize și pățanii savuroase într-un sezon care va stârni hohote de râs.

Și în 2023, Las Fierbinți a fost cel mai iubit serial din România, clasându-se pe prima poziție în topul audiențelor. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Las Fierbinți a înregistrat un rating mediu de 10.1% și o cotă de piață de 30%. În 2023, peste 1.7 milioane de români au văzut, în medie, fiecare episod din Las Fierbinți și peste 1 milioane de telespectatori s-au uitat la cel puțin un minut din cel mai iubit serial din România. Mai jos puteti viziona cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 13 online 12 martie 2024, fara intreruperi!

După 24 de sezoane, actrița Anca Dumitra este onorată de reacțiile pozitive pe care serialul le generează și de sprijinul publicului, care face din fiecare episod Las Fierbinți să fie lider de audiență: „Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră! Sperăm să fiți cu ochii pe noi și în acest nou sezon, ce debutează in februarie cu situații inedite și pline de umor. Pentru noi, întregul proiect reprezintă o bucurie. Filmăm cu drag și spor și dorim să ne fiți alături ca până acum, din fața televizorului. Vizionare plăcută!”.

Cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 13 reluare 12 martie 2024, poate fi vazut mai jos

Ecaterina Ladin, actrița care joacă rolul Dalidei, secretara primarului Vasile, este și ea copleșită de susținerea celor de acasă: „Dacă acum 12 ani cineva mi-ar fi spus că după 24 de sezoane, telespectatorii vor fi la fel de entuziasmați de vizionarea unui nou episod din Las Fierbinți, nu aș fi crezut. Aprecierea publicului este la fel de mare ca în prima zi, iar eu nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru asta.

Las Fierbinți este proiectul meu de suflet și sunt convinsă că cei de acasă îl îndrăgesc atât de mult deoarece personajele pe care le interpretăm prezintă diverse tipologii inspirate din realitate. Pe Dalida am creat-o, i-am dat naștere și muncesc în continuu pentru ca ea să fie mai bună, mai adevărată. În ceea ce privește telespectatorii, nu pot decât să le mulțumesc pentru faptul că ne urmăresc de mai bine de 10 ani cu același entuziasm!”. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noul sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 13 online 12 martie 2024.