Acces Direct 14 Februarie 2024 Sezon 31 Episodul 28

acces direct 14 februarie 2024
Marius, un bărbat în vârstă de 44 de ani din județul Timiș, este disperat și cere ajutor in aceasta dupa-amiaza la acces direct 14 februarie 2024! Marius nu și-a mai văzut fetița de 12 ani. Soacra și soția lui i-au interzis. Iată ce declarații a făcut acesta în ediția de astăzi, 14 februarie 2024, de la Acces Direct!

Marius trece printr-o situație disperată și nu știe ce să mai facă! Bărbatul are o fata în vârstă de 16 ani și a fost într-o relație de 10 ani cu mama copilului său, însă s-au despărțit în urmă cu 10 ani. El nu își mai poate vedea fata, deoarece partenera și soacra nu-l lasă.

Un nou caz șocant a fost povestit astăzi, pe data de 14 februarie 2024, în emisiunea Acces Direct de la Antena Stars. Marius nu și-a mai văzut fata de foarte mulți ani, deoarece soția și soacra nu-l lasă.

El a încercat de nenumărate ori să meargă la minora în vârstă de 16 ani, însă cele două femei l-au dat afară din casă și nu l-au mai primit.

Acces direct 14 februarie 2024 reluare

„Am fost batjocorit și aruncat. De la 2 ani și ceva ai fetiței am plecat, iar acum ea are 16 ani. Ei m-au batjocorit… eram la serviciu, nu le plăcea de mine. Eu locuiam cu fosta nevastă, cu soacra mea. Era bine, dar nu știu ce le-a apucat. Eu am stat 10 ani acolo, le-a plăcut de mine, dar când le-a venit în cap… mi-au dat valiza. Ei m-au amenințat cu bătăile”, a mărturisit el.

Mai mult decât atât, bărbatul susține faptul că a fost amenințat de soacră și soție că îl omoară dacă mai merge să-și vadă fata. Acestuia i s-a interzis complet să intre în contact cu minora.

„Eu am vrut să vin să-mi văd fata, am venit cu niște neamuri să-i aducem cadouri, dar ele nu au vrut să ne primească. Ne-au spus să plecăm… că ne omoară. Am început să plâng cu lacrimi! Am fost de sărbători să-mi văd fata, dar nevasta mea nu m-a primit în casă, m-a ținut ca pe câine la poartă. De 12 ani nu mi-am văzut fetița. Am mai fost pe acolo, dar nu m-au primit deloc”, a mai adăugat acesta. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 februarie 2024 online.

Paul, nepotul soacrei, a intrat în direct prin telefon și a declarat că Marius minte cu tot ceea ce spune la televizor. Bărbatul susține că tatăl fetiței nu merge la aceasta de multe ori, așa cum spune.

Acces direct reluare din 14 februarie 2024 online, complet mai jos

Paul a mărturisit că fiica lui Marius este foarte bolnavă. Minora în vârstă de 16 ani se confruntă cu grave probleme de sănătate.

De altfel, Alin, un alt nepot al soacrei, a mărturisit că fetița are 14 ani, nu 16, și este o fetiță foarte grav bolnavă, are handicap grav de când s-a născut. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 februarie 2024 online.