Survivor Romania All Stars Epsiodul 13 de pe 13 Februarie

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Miza serii la survivor romania all stars episodul 13 online 13 februarie 2024 este una importantă pentru ambele triburi deoarece acestea vor avea parte de prima licitație a sezonului. Cine va câștiga jocul și va putea beneficia de sume mai mari pentru a câștiga produsele puse la bătaie, aflăm în doar câteva ore. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 13 integral 13 februarie 2024.

Câteva zile bune în care tribul albastru a fost la putere, în care luptele de orgolii au fost de multe ori mai puternice ca orice traseu și în care împăcările au demonstrat cum se poate rescrie istoria unui sezon.

​Survivor All Stars revine în această seară, de la ora 21:30, și aduce la start membrii a două triburi cu motivații atât de diferite, dar cu o dorință comună – obținerea victoriilor care fac ca viața în junglă să fie mai ușoară, măcar pentru puțin timp.

Survivor romania all stars episodul 13 de pe 13 februarie 2024

Votul acordat de Jador, motiv de discuție în tabăra Războinicilor. Concurenții Survivor All Stars nu îl văd cu ochi bun pe oponentul din tabăra Faimoșilor: „S-a jucat cu sentimentele lui Zanni”. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 13 online 13 februarie 2024.

În ediția de joi, Jador a trimis-o spre eliminare pe Elena Marin, după ce Faimoșii l-au votat pe Jorge. Tactica acestuia a stârnit un val de reacții în tabăra oponentă, Războinicii fiind de părere că Jador nu are un plan de atac foarte bine stabilit.

Fetele încep noua săptămână de Survivor All Stars cu stângul. Războinicile susțin că nu sunt tratate la fel precum băieții și nu reușesc să își exprime punctul de vedere, deoarece nu li se acordă acest drept.

​Maria Chițu mărturisește că Alex Delea are ceva personal cu ea, motivul fiind chiar vocea acesteia, în timp ce Războinicul se apără și le încurajează pe fete să intervină când au ceva de spus, deoarece lucrurile nu stau așa cum le percep ele.

Maria Chițu: „Sunt supărată pe Alex Delea. El, mereu, are ceva cu vocea mea. Cred că eu, vorbind un pic mai subțirel, dau, un pic, impresia că ori m-aș victimiza, ori aș fi o persoană care are nevoie de ajutor, ceea ce clar nu sunt (…) Suntem aici de ceva timp și eu nu pot să îmi exprim nicio opinie”.

Stând de vorbă cu Robert Moscalu, Alexandra Duli îi dă dreptate Mariei Chițu, dar se lovește de opinia diferită a acestuia, Războinicul fiind de părere că se victimizează: „Voi, băieții, vă ascultați. Aveți mai mult respect pentru voi, între voi, decât cu noi”.

Fetele din echipa Faimoșilor și-au exprimat bucuria, după ce Jador și Zanni au îngropat securea războiului. Faimoasele sunt surprinse de decizia celor doi, dar într-un mod pozitiv.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 13 in reluare 13 februarie 2024 poate fi vizionat mai jos

TJ Miles: „Nu știu dacă am observat corect, dar, la ultimele jocuri, de la, probabil o problemă personală cu Jador sau niște atacuri ale lui Jador asupra lui Zanni, au afectat-o și pe Ana Porgras, poate și pe Ștefania. Afectat sigur a fost Zanni de la cearta cu Jador. Acum, că s-au împăcat, e un lucru bun pentru echipa noastră”.

Jador și-a strigat iubirea în gura mare, la Survivor All Stars. Faimosul i-a compus câteva versuri de dragoste și le-a cântat cu bucurie, în tabăra sa.

​„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Sunt multe stele pe cer, dar, pentru mine, strălucește numai una. Doresc să fiu cu tine cum dorește orbul să vadă lumina. Dacă nu voi fi cu tine, mai bine singur pentru totdeauna”, i-a cântat Jador iubitei sale.

„Această melodie este dedicată din partea mea, Jador, pentru iubita mea, pentru Oana. Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău! Nu că mă laud, dar fac cea mai frumoasă muzică. Cele mai frumoase cuvinte. Lăsați-mă să mă laud cu muzica mea! Sunt cel mai bun”, a mai spus Faimosul.

Jador nu s-a oprit aici și și-a făcut chiar și planuri de nuntă. Artistul îl va avea naș pe Cătălin Moroșanu, Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 13 online 13 februarie 2024 complet.