Acces Direct 14 Iunie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 110

acces direct 14 iunie 2024
Elena nu are liniște la acces direct 14 iunie 2024 de când medicii i-au spus că fetița ei a murit, după 6 zile de la naștere! Femeia nu a primit nici măcar un certificat de deces. Ce a mărturisit mama îndurerată, în exclusivitate pentru Acces Direct.

De-a lungul timpului, sute de mame care ar fi în această situație au contactat echipa Acces Direct. Elena, în vârstă de 48 de ani, speră că fiica ei este încă în viață și ar vrea să ia legătura cu ea pentru a-i spune că ea nu a abandonat-o.

Acces direct 14 iunie 2024 reluare

Elena a mărturisit că mai are două fetițe, iar cea ce ar fi murit la o săptămână după naștere era cea mai mare. Femeia a născut în anul 2000 și a născut într-un spital din București, unde se afla în vizită la mama ei.

Medicii i-au spus inițial Elena că fetița ei risca să aibă probleme cu plămânii din cauza faptului că fost născută prematur.

Elena susține că a avut o naștere ușoară. Femeia a hrănit-o pe fetiță timp de 6 zile, după care medicii i-au spus că a murit și că ea trebuia să dea semnătură pentru incinerare. În caz contrar, nu voiau să o externeze. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 iunie 2024 online.

„O naștere ușoară. Fetița a avut 900 de grame sau ceva de genul, nu mai țin minte exact (…) Pe 1 iunie, dimineața, când au chemat toate mamele din salon, pe mine nu m-au chemat. M-am speriat (…) Nu am semnat, am plecat de acolo (…) Am semnat, în cele din urmă, ce era să fac?”, a mărturisit Elena, pentru Acces Direct.

Acces direct reluare din 14 iunie 2024 online, complet mai jos

Deși a născut-o pe fetiță și a alăptat-o timp de o săptămână, cei de la spital au scris pe biletul de ieșire că ar fi fost vorba despre un avort spontan. Copilul nu a fost înregistrat atunci și nu a avut certificat de naștere. garniturii de oameni de televiziune talentaţi, experimentaţi şi cu atitudine. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 iunie 2024 online.

„Am semnat și mi-au dat un simplu bilet de ieșire pe care scria pur și simplu „avort spontan” (…) Știu că, într-adevăr, nu a fost numai o hârtie, au fost mai multe. Asta îmi aduc aminte perfect. Adică am avut câteva hârtii în față”, a mai spus femeia.

Chiar dacă au trecut atâția ani, femeia speră ca fiica ei să fie în viață. Elena susține că a semnat la acel moment foarte multe hârtii.