Camera 609 Sezonul 2 Episodul 22 Online 14 Iunie 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 22 de pe 14 iunie 2024
Eva află de copilul lui Victor in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 22 online 24 iunie 2024, iar mai apoi din cauza stresului aceasta va naște. Flory crede că tatăl lui Toma este Vlady. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 22 complet 14 iunie 2024.

Eva își face apariția casa părinților lui Victor, chiar în momentul în care tânărul deschide plicul cu testul de paternitate. Sergiu o întreabă dacă vrea un ceai, iar Eva refuză și le spune să zică adevărul. Sergiu și Violeta spun că nu ascund nimic. Victor îi spune că vrea să vorbească cu ea între patru ochi.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 22 de pe 14 iunie 2024

Victor o conduce pe Eva în cameră. ,,Nu ți-am spus până acum că nu am vrut să pățească ceva bebe”, îi mărturisește Victor. ,,Deci, mă minți pentru binele meu și a lui bebe”, răspunde Eva. Tânărul îi spune că o iubește, iar Eva îl roagă zică adevărul.

,,Iulia a rămas însărcinată înainte să mă părăsească! Avem un copil de patru ani. În plic era un test de paternitate”, îi mărturisește Victor. Eva este în șoc și se așază pe scaun. ,,Sper că glumești!”, este reacția Evei. ,,Nu, vorbesc serios”, răspunde Victor. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 22 de pe 14 iunie 2024.

Doru și Marian stau la terasa lui Nitzi și beau un pahar de tărie. Doru îl întreabă dacă Victor îl va ajuta, iar Marian răspunde afirmativ. ,,Fata mea are inimă mare, nu îl va lăsa pe taică-su să doarmă pe străzi. Ia bani de la Victoraș și îmi ia și mie un apartament ”, zice Marian.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 22 de pe 14 iunie 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Doina o sună pe Eva, fix în momentul când se certa cu Victor. Eva îi răspunde la telefon și îi spune că face rău. Doina se panichează. ,,O să îți povestesc mai încolo, zi de ce mă suni”, spune Eva. Doina îi răspunde că vrea să știe ce face copilul. ,,Care din ei?”, întreabă Eva.

Tânăra îi spune mamei la telefon că a greșit că a avut încredere în el. ,,Am făcut asta ca să te protejez”, intervine Victor. Cei doi încep să aibă o discuție mai tensionată, iar Doina aude tot. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 22 online 14 iunie 2024.