Acces Direct 14 Mai 2024 Online Sezon 31 Episodul 87

acces direct 14 mai 2024

În ediția din această seară a emisiunii Acces Direct 14 mai 2024, mama adolescentei care a decedat în accidentul din Timișoara a intrat în legătură telefonică directă și a vorbit despre tragicul eveniment. Femeia este disperată și vrea să se facă dreptate.

Acces direct 14 mai 2024 reluare

Mama tinerei în vârstă de 17 ani care a decedat în accidentul din Timișoara susține că trupul fetei a fost găsit la câțiva zeci de metri distanță de autoturism. Șoferul tocmai primise bolidul de lux cadou de la părinți, pentru că obținuse recent permisul de conducere.

“Alexandra avea 17 ani. Eu am primit vestea la 1:30 dimineața. Ieri dimineață s-a întamplat. Fata fost la muncă duminică seara, a ieșit de la lucru, după nu mai știu nimic, absolut nimic. Ea stătea la mine, doar că în seara aceea a mers la sora mea pentru că era mătușa ei și se înțelegeau bine. Apoi nu știu ce s-a întâmplat de acolo. Mi-a spus că nu pleacă niciunde, că merge acasă. Ieri dimineață trebuia să meargă, era programată la medic pentru un control”, a spus mama fetei la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 mai 2024 online.

Femeia susține că nu îl cunoaște pe tânărul care se afla la volanul mașinii.

Acces direct reluare din 14 mai 2024 online, complet mai jos

Ieri, pe data de 13 mai, un tragic accident de circulație a avut loc pe o șosea din Timișoara. Alexandra, o fată în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla, și care era condusă de un tânăr care abia își luase permisul de conducere, s-a răsturnat. În ediția din această seară a emisiunii Acces Direct, șoferul a făcut declarații exclusive.

Accidentul tragic în care Alexandra și-a pierdut viața s-a petrecut pe DN 59 A, la ieșirea din comuna Sacalaz, 10 kilometri vest de Timișoara. Tânărul care se afla la volanul autoturismului a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a rostogolit pe câmpul de la marginea drumului.

În ediția din această seară, în cadrul emisiunii Acces Direct, au fost prezentate noi declarații ale tânărului care se afla la volan.

“Eram în curbă. Venea din contrasens cu fază lungă o mașină care m-a orbit și nu am mai putut să evit. (…). Nu aveam viteză, aveam 115 – 120 km/h maximum, dar am încetinit. (…) Mergeam la plimbare, la un suc.”, povestește șoferul.

Șoferul implicat în tragicul accident a spus și ce anume au făcut el și victima înainte de momentul fatidic. De asemenea, băiatul a ținut să specifice că Alexandra nu era iubita lui și că erau doar prieteni.

“În ziua respectivă am fost la ea la cafea la magazin și a zis că rămâne să ne vedem la 23:30, când iese. I-am zis când am plecat de la sat că vin spre oraș, merg la ea, și mă aștepta jos la bloc. Am întrebat-o unde mergem și a zis: unde vrei. Am mers să ne plimbăm prin oraș, ne-am plimbat prin oraș, ne cunoaștem demult, dar nu eram iubiți.”, a mai spus tânărul la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 mai 2024 online.