Survivor Romania All Stars Epsiodul 52 de pe 14 Mai 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

În ediția de astazi la survivor romania all stars episodul 52 de pe 14 mai 2024, au mai rămas doar șapte concurenți în lupta pentru trofeu și marele premiu, iar pentru aceștia începe o nouă săptămână în care lupta va fi mai puternică ca niciodată. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 52 integral 14 mai 2024.

Survivor romania all stars episodul 52 de pe 14 mai 2024

”Cred că nu erau pregătiți să-mi dea ce era al meu, să-mi recunoască meritele”, va spune Zanni în această seară, după ce a revenit din Exil, a câștigat Duelul eliminatoriu și și-a obținut, iar, locul în show. În ciuda faptului că el pare mai dornic ca oricând să lupte și să arate că merită să fie aici, ceilalți colegi consideră că acesta a greșit mult.

”Zanni a desconsiderat fiecare concurent. S-a pus pe un piedestal sus, s-a crezut cel mai bun și a fost rănit în orgoliu”, va menționa unul dintre membrii tribului Los Bandidos, în timp ce TJ, cândva frate cu Zanni, simte acum că îl așteaptă discuții tensionate.

Observând atitudinea din camp, cel care în sezonul 2 a ridicat trofeul deasupra capului, va anunța că-și va schimba strategia pentru următoarele săptămâni: ”cât mai rămâne din competiție, trebuie să-mi arăt doar puterea. Mi-am arătat sufletul”. Ce înseamnă asta ca schimbare în atitudinea lui, urmează să aflăm.

În doar câteva ore, cei șapte combatanți vor reveni pe traseu pentru a lupta pentru rolul de căpitan, dar și pentru a da totul într-un joc pentru recompensă. Cine se va impune și va avea parte de surprize incredibile, descoperim mai jos in reluarea emisiunii! Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 52 online 14 mai 2024.

În ediția de pe 14 mai 2024 a emisiunii Survivor All Stars au mai rămas doar șapte concurenți în lupta pentru trofeu și  pentru marele premiu.

Începe o nouă săptămână în care confruntarea va fi mai puternică decât oricând. Cei șapte combatanți vor reveni pe traseu pentru a lupta pentru rolul de căpitan, dar și pentru a da totul într-un joc pentru recompensă.

Mai mult, Zanni s-a întors de pe Insula Exilului și a reintrat în competiție. Cum era de așteptat, stârnește controverse. Andrei Ciobanu  e unul dintre cei care i-au fost rivali. Și se pare că rămâne pe această poziție.

Zanni: Cal troian, bă! Bă, nu ne comparăm noi doi! Unul dintre Războinici a primit a doua șansă și unul din Faimoși. Noi am primit-o că s-a accidentat Ana, vărul meu! (…) Eu nu vorbesc despre prietenii mei, despre frații mei de acasă cum vorbești tu! Nu am jucat cum ai jucat tu!

​Andrei Ciobanu: Este că eu de-a lungul competiției nu am făcut decât să îl demasc pe Zanni și să îi arăt faptul că și noi înțelegem ce încearcă el să facă, și noi suntem inteligenți, poate mult mai inteligenți decât el, pentru că noi am avut o altfel de viață.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 52 in reluare 14 mai 2024 poate fi vizionat mai jos

Întors în competiție, Zanni a stârnit temeri, nesiguranțe și multe controverse.

Mai mult, până și cei care îl considerau prieten și aliat în trecut, acum au discuții aprinse cu el. Primul e chiar TJ Miles, care l-a și eliminat inițial, ca mai apoi să îl primească în camp alături de ceilalți rămași.  Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 52 online 14 mai 2024 complet.