Acces Direct 15 Februarie 2024 Reluare Sezon 31 Episodul 29

acces direct 15 februarie 2024
Marius ne supne la acces direct 15 februarie 2024 că de ani buni trece printr-o situație dificilă, după ce fratele lui i-a spus că îi vinde apartamentul. Bărbatul a fost plecat o bună perioadă la muncă în străinătate, împreună cu soția lui, Simona, și copilul lor, și mai apoi au vrut să revină în România.

Acesta și soția lui, Simona, au plecat la muncă în străinătate în urmă cu câțiva ani, dar au decis să revină de curând, mai ales că fratele și mama lui i-au promis că va avea unde sta, împreună cu familia lui. Între timp, fratele mai mare și femeia care i-a dat viață s-ar fi răzgândit, după ce Marius a plătit rate pentru apartamentul respectiv.

Acces direct 15 februarie 2024 reluare

Fratele mai mare al lui Marius a cumpărat de la mama lui un apartament, dar mai apoi a decis să își ia o altă locuință, tot în oraș. În familie, au făcut o înțelegere, care, potrivit declarațiilor bărbatului, el avea să rămână în apartamentul respectiv, împreună cu soția și copilul.

Avea să îi plătească pentru tot ce fratele lui mai mare investise în casă și mai apoi urma să devină căminul lui. Doar că, lucrurile nu ar fi fost deloc așa, asta după ce fratele mai mare i-a spus că este vorba de o sumă dublă față de ceea de ce au stabilit anterior. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 15 februarie 2024 online.

„Noi mai avem o promisiune și pentru mâine, acum rămâne să vedem (…) Când am venit în România, nu știam despre această poveste, nu știam că s-au făcut aceste afaceri. Mi-au spus că rămâne acest apartament al meu, doar că trebuie să îl despăgubesc. El a luat apartament, eu trebuia să îl despăgubesc. Părinții au luat banii de la bancă și el și-a cumpărat un alt apartament și el a rămas să plătească rate la apartamentul părinților.

În 2014, eu nu eram în România, eram în altă țară și dacă mă anunțau atunci, eu le puteam trimite o altă sumă, dar eu nu am fost informat de acest lucru (…) Au spus că îmi rămâne mie apartamentul. Am renovat apartamentul, aproape un miliard”, a povestit Marius, la Acces Direct.

Acces direct reluare din 15 februarie 2024 online, complet mai jos

Marius spune că și mama lui are o parte din vină, mai ales după ce spiritele dintre el și frate s-au încins și au ajuns să se certe. Bărbatul spune că, de fapt, mama lui a vrut să se mute la oraș, în apartamentul care urma să fie al lui Marius, doar pentru că nu se înțelegea bine cu soacra. În acest fel, bărbatul spune că mama lui a încercat să îl dea afară și să îl convingă că apartamentul ar trebuie să rămână proprietatea ei. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 15 februarie 2024 online.