Las Fierbinti Sezonul 25 Episodul 3 Reluare 15 Februarie

las fierbinti sezonul 25 in reluare din 2024 complet

În noul episod din las fierbinti sezonul 25 episodul 3 reluare 15 februarie 2024, o altă săteancă va avea o mare problemă: „Robi e aici? Îmi dispar rufele de la uscat, domn’ primar!”, va spune aceasta. Vasile va fi foarte implicat în ceea ce privește necazul doamnei: „Doamnă, ce rufe vă dispar? Sunt foarte importante toate detaliile. Este un caz care trebuie investigat ca lumea!”. Cum va fi soluționată problema, aflati vizionand in reluare episodul mai jos.

Las fierbinti sezonul 25 episodul 3 de pe 15 februarie 2024

Aseară, telespectatorii s-au bucurat de un nou episod din cel mai îndrăgit serial de comedie, în care Dalida, Celentano, Firicel și Robi au avut parte de cele mai neașteptate și amuzante întâmplări. Las Fierbinți a fost, din nou, lider absolut de audiență.

Celentano și Firicel au dat o spargere în Fierbinți. Miza? Două baxuri de spirt! „Ca să nu vă luați bătaie, spirtul se confiscă!”, l-a amenințat Firicel pe vecinul său. Bucuria nu a ținut foarte mult deoarece soția lui Firicel i-a prins asupra faptului: „Ăsta e alcool medicinal, la altceva se folosește, nu la băut!”, le-a spus aceasta nervoasă. Cei doi prieteni au încercat să o păcălească, dar ea nu i-a crezut: „Pâinea asta, care este îmbibată în spirt… o dă la păsări. Păsările mănâncă. Mai jos puteti viziona cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 3 online 15 februarie 2024, fara intreruperi!

Cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 3 reluare 15 februarie 2024, poate fi vazut mai jos

Episodul Las Fierbinți de ieri seară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:29 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 11.2 puncte de rating și 31.8% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea 6.5 puncte de audiență și 18.5% share. De-a lungul difuzării, peste 2.2 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de maximă audiență, la ora 21:15, peste 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe pro! Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noul sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 3 online 15 februarie 2024.