Acces Direct 15 Ianuarie 2024 Sezonul 31 Episodul 6

acces direct 15 ianuarie 2024
Bunica vrea să-și cunoască nepoți la acces direct 15 ianuarie 2024 online, dar fiul său nu o lasă. Femeia este într-o relație conflictuală cu nora, iar copiii nu ar fi fost înscriși, de când s-au născut, motiv pentru care a mers să declare la autorități cele întâmplate.

Bogdan și mama sa trec printr-o situație dificilă. Bunica vrea să-și cunoască nepoții, dar fiul său refuză să accepte acest lucru. Pe de altă parte, autoritățile susțin că nora femeii nu a născut niciodată.

Acces direct 15 ianuarie 2024 reluare

Bunica este disperată și vrea să-și cunoască nepoții despre care nu știe nimic. Fiul ei are o relație cu Mirela, o femeie cu care ea nu ar fi fost de acord încă de la început. Aceasta i-a spus soacrei că este însărcinată și-l va face tată pe partenerul ei, dar nu se știe nimic despre acești micuți.

Bogdan are 31 de ani și mărturisește că nu mai ține cont de părerile mamei, dar faptul că nu este de acord cu relația lui îl deranjează. Cei doi ar avea o relație frumoasă, dar nu se știe nimic de copiii pe care i-ar avea. Vecinii cuplului au spus că tânăra nu ar fi fost niciodată însărcinată, iar fotografiile postate pe rețelele de socializare sunt copiate.

Mama bărbatului a mărturisit, în cadrul emisiunii Acces Direct, că tânăra i-a cerut acestuia mai mulți bani, de-a lungul timpului. În privința nașterii au apărut câteva semne de întrebare, motiv pentru care tânăra nu și-ar fi înscris copiii la Serviciul de Evidență al Populației.

Bunica a mers la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, iar actele nu arată tânăra ar fi născut vreodată. Pe rețelele de socializare, iubita lui Bogdan a postat numeroase fotografii cu micuții, fără să le arate fețele, spunând diferite cuvinte despre soacra ei. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 15 ianuarie 2024 online.

Acces direct reluare din 15 ianuarie 2024 online, complet mai jos

O angajată de la Ferma Dacilor face nou mărturisi. Femeia susține că ipoteza conform căreia incendiul a pornit de la un televizor aflat la mansardă nu este validă. Se pare că ar fi existat un singur televizor în sala principală, iar acesta nu avea probleme.

Incendiul de la Ferma Dacilor a curmat viețile a opt persoane. Au apărut noi mărturii ale angajaților complexului. Cornel Dinicu a precizat câteva detalii cu privire la persoanele care ar fi putut să pună la cale incendiul, iar una dintre angajatele sale îl susține.

Femeia lucra la bucătăria complexului, iar momentul în care a auzit despre tragedie a fost unul șocant. Aceasta a povestit că ușile de la mansardă erau mereu descuiate, astfel că se putea ieși pe acolo, iar victimele ar fi putut scăpa de viață. În camerele în care dormeau copiii nu exista niciun televizor și elimină această variantă pe care au menționat-o anchetatorii

Cei doi angajați din Republica Moldova aveau un comportament nepotrivit și ar putea să fie principalii suspecți în acest caz. Femeia spune că ei consumau mereu alcool și se certau des. Aceștia ar fi spus că nașul lui Cornel Dinicu, Lucian, ar fi incendiat complexul, dar nimeni nu susține această ipoteză, deoarece bărbații aveau o relație foarte apropiată. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 15 ianuarie 2024 online.