Poftiti In Dobrogea Episodul 4 Online 15 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi sezonul 15 poftiti in dobrogea emisiune in reluare integral

În săptămâna aceasta, Nea Marin i-a avut ca invitați speciali în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea episodul 4 online 15 ianuarie 2024 pe Diana Bulimar, Jean Gavril, Joaquin Bonilla, Melinda, soția lui Puya și Rikito și Sony. Însă cu toții au avut parte de o trezire specială din partea lui Nea Marin. Vezi aici pe site mai jos emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea targ episodul 4 online 15 ianuarie 2024.

Pentru vedetele invitate în emisiune în această săptămână, dimineața este un moment de temut fiindcă Nea Marin are întotdeauna un plan de a-i speria. Iată că în această primă ediție, gazda emisiunii a făcut rost de un șarpe de jucărie și a încercat să le sperie pe Diana Bulimar și pe Melinda.

Poftiti in Dobrogea Episodul 4 de pe 15 Ianuarie 2024

Nea Marin a avut parte de mici „probleme” cu Rikito și Sony, care la îndemnul lui Liviu Vârciu, au fost convinși că nu trebuie să mai muncească. Însă Melinda i-a dat de gol și i-a pârât ala Nea Marin care a avut grijă să pimrească un tratament special din partea lui.

Melinda a avut parte de o surpriză neașteptată când a aflat că trebuie să ud 4000 de copaci aături de colegii din emisiune. Aceasta i-a convins pe unii dintre ei să „trișeze” cât se poate de mult pentru a nu fi nevoiți să umple găleata cu apă atât de des.

„Trebuia să uzi toți copacii ăștia cu găleata. Dar mai trișează și tu un pic, pune la trei copaci apă. Nu știe el, nu stă să verifică, bagă un pic, dar dă peste tot. Pune la toți copaciiâ”, spune Melinda.

Liviu Vârciu i-a sunat pe Rikito și Sony și le-a spus că nu trebuie să mai muncească, fiindcă așa spune el. Iată ce a făcut Nea Marin când a aflat:

„Eu eram transpirat tot. Am primit apel de la Șeful meu, Liviu Vârciu”, spune Rikito. „Nu mai lucrezi! Gata! Nu mai munci, ești omul meu și nu ai voie să muncești”, spune Liviu Vârciu.

„Șeful a zis să nu mai muncesc”. spune Rikito. „Îmi sună telefonul – șeful meu. Nea Marin trebuie distrus!”, spune Sony. Vizionati mai jos emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 4 online 15 ianuarie 2024.

Sonny Medini și Nea Marin au pornit un conflict după ce Sonny l-a stropit pe coregraf cu lapte, lucru pe care el nu-l suportă, dat fiind faptul că acestuia nu-i place laptele. Iată ce cuvinte și-au aruncat cei doi:

Un nou sezon din poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 4 reluare 15 ianuarie 2024 poate fi vazut mai jos in reluare integral..

„Relaxat eu acolo că mai avem puțin și terminăm și plecăm de acolo, îi așteptam pe ceilalți să vină cu produsele, ce credeți? Nu pot să cred! Știi că nu suport laptele, să pui lapte pe mine acum, când eu de aici trebuie să merg la restaurant și nu am nimic de schimb!”, spune Nea Marin.

„S-a uitat la mine cu o față de scârbă. M-ai învățat să mulg”, spune Sonny.

„Eu nu cred că ai făcut așa ceva! Tu ai început un război cu mine, să vedem dacă poți să-l duci!”, spune Nea Marin.Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 4 online 15 ianuarie 2024 complet.
PARTEA 1 – VARIANTA 1! VeziAici.NET!