Acces Direct 15 Mai 2024 Gratuit Sezon 31 Episodul 88

acces direct 15 mai 2024
Ajuns la o vârstă respectabilă, Gheorghe de la acces direct 15 mai 2024 susține că nu mai are liniște din cauza fiului. Bărbatul și-ar dori ca tatăl lui să vândă totul și s-ar fi ajuns inclusiv la amenințări. Gheorghe spune că propriul copil este împotriva lui acum, după ce a vorbit, din nou, după mulți ani cu mama lui.

La aproape 73 de ani, Gheorghe spune că fiul lui îi face viața un coșmar, după ce a refuzat să vândă totul, iar mai apoi să îi dea lui banii. Bărbatul, care este cunoscut pe plan local în Bacău, pentru că obișnuiește să cânte muzică populară, spune că a ajuns la capătul puterilor și îl doare sufletul să vadă cum propriul copil îi vrea acum averea.

Acces direct 15 mai 2024 reluare

Gheorghe și soția lui s-au separat în urmă cu mulți ani, pe când copilul lor avea doar trei ani. De atunci, bărbatul și-a crescut singur fiul care, de ceva timp, ar fi reluat legătura cu mama lui. Gheorghe este convins că fosta soție l-a întors pe fiul lor împotriva lui. Bărbatul a moștenit de la părinții lui o casă veche, de 200 de ani, pe care Gheorghe nu vrea să o vândă.

„Îl doar pe Ciprian, cel pe care l-am crescut singur de la trei ani (…) Mi-a zis că dacă sunt singur, eu să fiu sub talpa lui. Are 47 de ani și are un copil (…) Am o moștenire de 200 de ani de la părinți, bunicii de pe mamă, pentru că acolo e gospodăria mare (…) Am pământ mult în arendă, iar vara stau mai mult pe acolo. Îmi fac și activitățile pe aici când am, rămân și în Bacău de sărbători, iarna stau la bloc, dar vara mai călătoresc.

Nu are cum să se împartă, pentru că eu am actele de moștenire. El ar fi vrut să le vând pe amândouă să mă ducă ei unde vor, să facă ei ce vor cu mine, dar eu sunt pe picioarele mele și o să fiu în continuare. Copilul meu pe care l-am crescut…”, a povestit Gheorghe, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 15 mai 2024 online.

Acces direct reluare din 15 mai 2024 online, complet mai jos

Gheorghe mai spune că, inițial, fiul lui a încercat să îl convingă frumos că ar fi mai bine să vândă totul, iar el eventual să ajungă la un azil. Fiul și-ar fi motivat dorința în fața tatălui spunând că și așa nu are soție. Chiar și așa, bărbatul spune că încă se poate descurca singur, de aceea, refuză să înstrăineze casa sau unul dintre terenuri. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 15 mai 2024 online.