Acces Direct 15 Martie 2024 Complet Sezon 31 Episodul 48

acces direct 15 martie 2024
Valentin și Irina ne-au spus la acces direct 15 martie 2024 ca nu mai au liniște de când au fost atacați în miez de noapte. Totul se întâmpla în urmă cu câteva luni, atunci când s-au trezit cu geamurile sparte. Au găsit și o cruce în fața porții.

Valentin și Irina locuiesc la sat, în Vâlcea, dar de câteva luni bune, nu pot dormi liniștiți de când s-au trezit că au fost atacați. La începutul lunii noiembrie, câțiva indivizi ar fi intrat în curtea lor și le-ar fi spart geamurile, ca mai apoi să găsească și o cruce în fața porții.

Acces direct 15 martie 2024 reluare

Irina spune că întreaga familie se teme să mai rămână în casă, mai ales noaptea. În seara în care au fost atacați, femeie se afla în locuință împreună cu soțul ei, Valentin, și doi dintre copii. Cei doi spun că nu au probleme cu alți vecini și nu știu cine ar fi putut să facă așa ceva.

„Ne-am trezit cu bolovani, cu pietre în casă, cu geamuri sparte. Și copiilor le este frică să mai iasă din casă (…) Pe data de 2 noiembrie 2023, noi la ora 21.00 și la 21.45 ne-am pus în pat, la culcare și la ora 23.50 am auzit o bubuitură la ușă. O fi dat cu bolovanul, cu piatră. Am dat să mă ridic din pat. Am crezut că e o pisică și am vrut să o dau afară. Atât am avut noroc că nu m-am apropiat de ușă, pentru că mă lovea cu pietre. După aceea ploaie de pietre. Geamurile de la cameră sparte.

Nu am văzut pe nimeni, era întuneric beznă. Nu avem idee cine să ne fi făcut asta”, a spus Irina, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 15 martie 2024 online.

Irina mai spune că trăiește cu teamă, mai ales că, tot în luna noiembrie, la două săptămâni distanță, soțul ei a găsit o cruce în fața porții. Și nu este singurul semn care le dă fiori. În noaptea în care a avut loc atacul, câinii celor doi ar fi fost adormiți.

Acces direct reluare din 15 martie 2024 online, complet mai jos

Toader a fugit din spital unde a fost operat. Într-o zi de luni, bărbatul a fost supus intervenției, iar miercuri a dispărut. De atunci, familia lui îl căuta și spune că este de negăsit. Sora lui se teme că ar fi putut păți ceva.

Ioana este disperată de când fratele ei a fugit din spital. Toader era cioban, nu era căsătorit și nici nu avea copii. Locuia cu mama lui și a fost supus unei operații de hernie inghinală. La doar o zi distanță, a fugit din spital, după o noapte în care a fost agitat.

Ioana și mama ei aveau o legătură mai apropiată cu Toader, bărbatul care a fugit din spitalul din Târnăveni. Sora lui spune că a fost operat, iar a doua zi ar fi început să se comporte ciudat. Ar fi devenit agitat, dar infirmierul care îl avea în grijă a crezut că se va calma dacă îl lasă să fumeze. Pe moment, s-a liniștit, dar la câteva ore distanță, în jurul orei 05.00, a fugit din spital.

Aceasta spune că nu știe ce l-a determinat pe fratele ei să fugă din spital. Nu știe ca bărbatul să fi avut probleme, dar a aflat de la un coleg de salon că Toader ar fi avut vedenii în noaptea respectivă. Acum, femeia se gândește că la întreaga situație a contribuit și faptul că tatăl lui a fost operat tot de hernie inghinală, în același spital, dar starea lui s-a agravat rapid după operație. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 15 martie 2024 online.