Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 6 Online 15 Martie

romanii au talent sezonul 14 episodul 6 online

Sunt îndrăgostiți de folclor și duc mai departe obiceiurile strămoșești chiar si la romanii au talent sezonul 14 episodul 6 online 15 martie 2024. Tinerii din grupul „Nedeia” au ridicat sala în picioare cu energia lor, iar juriul i-a răsplătit cum se cuvine, cu 4 de „Da”. Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 6 de pe 15 martie 2024.

În urmă cu 7 ani, Elena Bălan a înființat Grupul vocal folcloric “Nedeia” din Novaci, Gorj. Acest grup este alcătuit din 18 elevi cu vârste cuprinse între 9 și 22 de ani. Toți sunt copiii crescătorilor de animale de pe Transalpina.

În puținul timp liber pe care îl au, copiii își ajută părinții cu tot ceea ce presupune îngrijirea animalelor din gospodărie. Majoritatea au stâne de oi.

Romanii au talent sezonul 14 episodul 6 reluare 15 martie 2024

Acrobatul Saleh a întrecut așteptările spectatorilor, dar și ale juriului. Un număr care a început ca un simplu moment de acrobație s-a transformat într-un adevărat spectacol de teatru, pe tema copilăriei și a trecerii timpului.

Saleh Yazdani are 26 de ani și locuiește în Germania. În copilărie, Saleh și-a petrecut mult timp în mișcare, urcându-se pe diverse obiecte și practicând tot felul de sporturi. A fost dificil pentru el să stea locului și știa că în viitor va alege o meserie care presupune multă forță fizică.

Mama lui l-a îndrumat spre o școală de circ din Berlin. El a știut imediat că vrea să devină un artist de circ, chiar dacă nimeni din familia lui nu a făcut asta.

Dacă ar câștiga Românii au talent, primul lucru pe care l-ar face cu banii ar fi să-i cumpere mamei sale o bicicletă nouă (a ei a fost distrusă într-un accident). Și i-ar plăcea să folosească banii pentru a crea noi spectacole de teatru sau circ . Vezi mai jos romanii au talent sezonul 14 episodul 6 de pe 15 martie 2024 fara reclame.

Părea că va fi un truc banal cu cărți, dar numărul prezentat de Andrew Lee, magicianul din Malaezia, i-a lăsat fără cuvinte pe membrii juriului. Invitați pe scenă, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au avut, la un moment dat, inima cât un purice.

Andrew Lee are 37 de ani și vine din Kuala Lumpur. Este un iluzionist și mentalist recunoscut internațional. A fost votat ca fiind cel mai bun magician din Malaezia. Actele sale unice au uimit publicul din Asia, Europa, Australia, India și Orientul Mijlociu.

Andrew și-a început cariera ca și nutriționist și a lucrat pentru o rețea de fitness din Malaezia, asta înainte de a deveni interesat de magie și trucuri de iluzionism.

Bianca a venit cu un moment incendiar pe scena de la Românii au talent. Numărul ei de belly dance l-a impresionat pe Mihai Bobonete, dar nu toți colegii lui au fost de acord cu el.

Bianca are 22 de ani și este originară din Vălenii de Munte, dar locuiește în Ploiești. Ea este  pasionată de dansurile orientale și face parte dintr-o trupă de dans cu care participă la diverse evenimente.

Bianca a început să danseze în copilărie, inițial dans modern. Ulterior a învățat mai multe stiluri, urmărind videoclipuri pe YouTube. Pentru belly dance nu a urmat cursuri.

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 6

Erica Popa a dat dovadă de o tehnică impecabilă în dansul ei, iar publicul a simțit toată emoția și energia pe care a dorit să o transmită. Andra a rămas profund impresionată de numărul ei.

Erica are 9 ani, este din Constanța și iubește să practice dansul contemporan. Ea participă la cursuri de dans, iar inițiativa a venit de la mama sa, care a insistat să o înscrie la aceste cursuri pentru a o ajuta pe Erica să se dezvolte frumos.

Mama Ericăi este o fostă gimnastă și dorește ca fiica ei să aibă o dezvoltare sănătoasă prin intermediul sportului. Mama o însoțește mereu pe Erica la competiții și are ocazia să vadă rezultatele muncii sale. Erica a câștigat câteva premii cu numerele sale de dans contemporan. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 6.