Acces Direct 16 Februarie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 30

acces direct 16 februarie 2024
Cristi ne spune la acces direct 16 februarie 2024 ca este la a doua căsnicie, după ce și prima dată a fost părăsit de soție. S-a căsătorit cu Victorița, femeia care i-a oferit două fetițe, dar de curând a plecat de acasă. Bărbatul este disperat și își roagă soția să se întoarcă acasă.

Acesta este din Iași și este la a doua căsătorie. Bărbatul este împreună cu Victorița, o tânără cu care are o relație de când ea avea 18 ani. Acum, la mai bine de șase ani distanță, s-a trezit că a fost, din nou, părăsit de soție.

Acces direct 16 februarie 2024 reluare

Cristi spune că este disperat, după ce soția a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Bărbatul spune că, într-adevăr, existau probleme în familia lor, mai ales după ce ea a început să consume alcool peste limită și provoca certuri în familie. În ziua în care a plecat de acasă, i-a trimis un mesaj lui Cristi, care se afla la muncă, spunând că l-a părăsit. În urmă, a lăsat două fetițe, despre care bărbatul spune că Victorița se ocupa.

„Am două fete și cu cealaltă am doi băieți (…) N-am fost niciodată fericit. Asta mă întreb și eu cu ce greșesc (…) Am mai prins-o că mai vorbea, că avea aplicații matrimoniale, mai trimitea poze. Nu, pur și simplu m-am apărat, am chemat poliția (n.r. susține că a fost lovit de ea). Când veneam de la muncă și vedeam că ea bea și casa era așa cum era. Îi reproșam la nervi. La început, poate chiar nu mi-am dat seama. La 18 ani nu a băut, dar în ultimii doi ani a început să bea”, a declarat Cristi, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 16 februarie 2024 online.

Cristi spune că au existat episoade în care a prins-o pe soția lui în timp ce vorbea cu alți bărbați în mediul online și chiar tânăra le-ar fi trimis poze indecente. Chiar dacă era deranjat de acest lucru, soțul Victoriței a declarat că a preferat să treacă peste astfel de momente și că a iertat-o de fiecare dată.

Acces direct reluare din 16 februarie 2024 online, complet mai jos

„Trimitea poze, vorbea, socializa. Avea grijă de copii, de fete, dar mă mir cum a putut să le lase pe fete, că le iubea mult. Se trezea noaptea, eu eram obosit și ea se trezea noaptea. Era foarte greu pentru ea, a epuizat-o, cred”, a mai spus bărbatul. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 16 februarie 2024 online.