Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 2 de pe 16 Februarie

romanii au talent sezonul 14 episodul 2 online

Ievgeniia și Alisa de la romanii au talent sezonul 14 episodul 2 de pe 16 februarie 2024 sunt duo-ul mamă-fiică ce au reușit să ridice în picioare o sală întreagă, cu momentul lor spectaculos. Iată cum s-au descurcat pe scena! Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 2 de pe 16 februarie 2024.

​Ievgeniia și Alisa Fetkulova, cunoscute drept Duo Aventures, au dovedit că nu ai nevoie decât de talent și multă muncă pentru a face un show excepțional. Originare din Ucraina, cele două au gândit timp de un an la un număr absolut fenomenal, care să impresioneze jurații de la Românii au talent.

Ievgeniia este o absolventă a Colegiului de Arte Circului și Varietății din Kiev, în timp ce Alisa și-a petrecut copilăria urmărindu-și mama și tatăl, precum și alți colegi din lumea circului, în timp ce urma cursuri de balet și alte activități artistice.

Romanii au talent sezonul 14 episodul 2 reluare 16 februarie 2024

Dora Debreczeni este o fetiță de doar 8 ani, plină de personalitate! Aceasta i-a bucurat pe jurați atât cu graiul ei maramureșean, cât și cu momentul său de pe scena Românii au talent.

​La doar 8 ani, Dora Debreczeni a reușit să îi amuze și să îi bucure pe jurații Românii au talent. Cu o personalitate extrem de puternică, copila a reușit să răspundă tuturor întrebărilor primite, chiar înainte de a-și prezenta momentul artistic.

Atunci când a început să cânte, Dora a adus zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenți în sală, dar și telespectatorilor. Aceasta nu doar că are o voce extrem de frumoasă, ci este și foarte expresivă, lucru care a completat perfect numărul artistic.

Johannes Stotter a venit la Românii au talent cu un moment revoluționar, unic în 14 sezoane! Artistul a reușit să îi uimească pe jurați, cu talentul său în domeniul picturii corporale. ​Johannes Stotter a dovedit că nu ai nevoie decât de talent pentru a crea un moment cu adevărat impresionant! Cunoscut pentru munca sa revoluționară în domeniul picturii corpului și al artei corporale, artistul a creat un peisaj maritim, demn de filmele de la Hollywood, chiar pe scena Românii au talent.

Vita Morondel și Leonardo Costache au venit la Românii au talent pentru a demonstra că orice poate fi posibil, cât timp muncești pentru visul tău. Cuplul a pus în scenă un altfel de spectacol „Frumoasa și Bestia”, care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte.

​Duo Costache a făcut senzație pe scena Românii au talent, cu numărul lor de acrobație în aer! Cei doi, care s-au cunoscut datorită meseriei lor, au făcut un show de zile mari, care a tăiat rusuflarea tuturor celor prezenți în sala de spectacol.

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 2

Virginia Rusu este o tânără în vârstă de 21 de ani, originară din Republica Moldova, care și-a descoperit talentul în muzică în urmă cu câțiva ani. De atunci, ea și-a dedicat tot timpul creației, iar astăzi a venit la Românii au talent pentru a demonstra că se poate!

La doar 6 ani, Melania Ghiburdel demonstrează că matematica poate să fie un adevărat talent! Aceasta, la o vârstă atât de fragedă, i-a impresionat pe jurați cu cele mai complicate ecuații, rezolvate în timp ce recita o poezie.

​Melania are 6 ani, este din București și este foarte talentată la matematică. Mama a observat abilitățile fiicei sale, acum aproximativ un an și jumătate. De îndată ce a sesizat acest lucru, a decis să o înscrie la un club de matematică unde putea să-și dezvolte aceste aptitudini. La Românii au talent, Melania a demonstrat că matematica și poezia merg mână în mână, atunci când ai har de la Dumnezeu. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 2.