Acces Direct 16 Ianuarie 2024 Reluare Sezonul 31 Episodul 7

acces direct 16 ianuarie 2024
In aceasta dupa-amiaza la acces direct 16 ianuarie 2024 vorbim despre moartea suspectă a lui Ștefan a stârnit multe semne de întrebare în rândul familiei sale. Dumitru și-a găsit fratele la pământ, la câțiva metri de casă, bătut cu sălbăticie și lăsat să înghețe de frig. Camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă violentă. Cine este suspectul principal care s-ar fi năpustit asupra fratelui. Moartea lui Ștefan este un puzzle greu de descifrat. Bărbatul și-a găsit sfârșitul într-o noapte de noiembrie și nici până acum nu se știe dacă ar fi fost crimă sau accident.

Fratele lui Ștefan a început o anchetă ca în filmele cu detectivi. Dumitru susține că are probe și că a luat deja urma suspecțailor. Bărbatul face tot ce poate doar ca să găsească vinovatul în cazul decesului celui care i-a fost frate.

Acces direct 16 ianuarie 2024 reluare

Mai mult decât atât, Dumitru susține că până dimineață fratele lui nu a venit acasă, cu toate că cei doi plecaseră, în urmă cu o seară, împreună spre locuința în care locuiau împreună, alături de mama lor.

Apoi, dimineața următoare, văzând că nu vine, chiar mama celor doi bărbați l-a trimis pe Dumitru în căutarea fratelui său, Ștefan.

Acela a fost și momentul în care a ieșit din casă și l- găsit pe fratele lui fără suflare, la câțiva metri de casă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 16 ianuarie 2024 online.

Amânata unui celebru fotbalist de la FCSB a primit o condamnare din partea unei instanțe din România, după ce și-a șantajat partenerul. Această tânără a fost nevoită să dea înapoi o sumă uluitoare. Iată despre ce suma este vorba, dar și care sunt detaliile acestei anchete!

Amantlâc periculos în lumea bună! Un celebru fotbalist a căzut în vraja unei tinere domnițe și a plătit cu vârf și îndesat pentru că a călcat strâmb.

Aventura pe cartonaș roșu s-a terminat când a aflat soția, dar abia atunci a început calvarul pentru cunoscutul fotbalist de la FCSB. Amânata părăsită a trecut la acțiune.

Acces direct reluare din 16 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Un fotbalist celebru din echipa lui Gigi Becali a intrat într-o situație extrem de nedorită. Despre el s-a aflat pentru s-a ajuns în instanță. O domnișoară care i-a fost amantă a profitat de faptul că el este o persoană notorie în lumea fotbalului.

Pentru a nu se află în presă, ea a trecut la treabă și i-a cerut acestuia mai mulți bani.

Totuși, din spusele tânărului sportiv, se pare că întreaga situație a luat sfârșit în momentul în care și-a dat seama că totul este o înșelătorie.

Apoi, fotbalistul lui Gigi Becali a decis să meargă la Poliție pentru a-și rezolva problema, mai ales că a încercat să țină întreaga situație ascunsă de soția lui, pentru a nu-i face rău acesteia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 16 ianuarie 2024 online.


error: Nu copiați de pe acest site!