Poftiti In Dobrogea Episodul 5 de pe 16 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi sezonul 16 poftiti in dobrogea emisiune in reluare integral

Joaquin Bonilla a avut parte de o surpriză incredibilă la poftiti in dobrogea episodul 5 de pe 16 ianuarie 2024 din partea românilor care au fost prezenți la restaurant cu o seară în urmă! Vezi aici pe site mai jos emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea targ episodul 5 online 16 ianuarie 2024.

Surprizele se țin lanț la Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 16 ianuarie 2024, în special pentru vedetele care au participat în această ediție. Însă pentru Joaquin Bonilla, lucrurile au stat chiar și mai special, întrucât unii români i-au scris chiar și în privat pe Instagram.

Poftiti in Dobrogea Episodul 5 de pe 16 Ianuarie 2024

Dat fiind faptul că seara trecută la restaurant a fost un succes, Joaquin Bonilla a primit un mesaj inedit de la românii care au fost plăcut surprinși de gazdele show-ului. Aceștia i-au scris în privat să rezerve o masă de patru persoane pentru seara aceasta.

Joaquin Bonilla a împărtășit și cu Melinda și Jean Gavril vestea, precizându-le faptul că trebuie să aibă în vedere faptul că aceia și-au dorit să rezerve o masă pentru seara următoare la restaurant. Vestea a fost primită de vedete cu bucurie și entuziasm și lucrurile par să funcționeze foarte bine.

„Melinda, Jean, grupul de ieri mi-a dat un mesaj pe Instagram că vor o masă de 4”, anunță Joaquin Bonilla.

Diana Bulimar s-a supărat cu adevărat pe Sonny Medini și pe Rikito care au fugit de muncă și au lăsat-o pe ea singură să curețe peștele. Aceasta a amenințat că îl sună pe Nea Marin, lucru pe care l-a și făcut. Vizionati mai jos emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 5 online 16 ianuarie 2024.

Diana Bulimar și Sonny au avut o mică dispută, la care a fost implicat și Rikito care a fost complice. Diana l-a sunat pe Nea Marin și i-a pârât.

„Dacă nu era destul că aveam pe pielea mea miros de miel, de oaie, de melc, am ajuns la pește. Trebuie să-mi pun 10 brăduți de mașină să scot mirosul”, spune Diana Bulimar.

„Diana, vino o secundă”, spune Sonny.

Un nou sezon din poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 5 reluare 16 ianuarie 2024 poate fi vazut mai jos in reluare integral..

„Nu, că ne-au dat oamenii de muncă. Rikito nu pleci niciunde, dacă vrem pește avem nevoie de ajutorul lor la curățat. Vino să ne ajuți, Sonny. Vreau să dorm bine la noapte, nu vreau să mă trezesc cu un băț în cap. Vreau să nu fiu bătută, du-te singur!”, spune Diana Bulimar.

„L-a luat pe Riki, bineînțeles. Telefonul meu! Problema mea nu era Riki, era telefonul meu care era la el. Am înțeles ideea că vrei să tragi chiulul când nu e Nea Marin, dar du-te singur! Sonny a întrecut măsura!”, spune Diana Bulimar. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 5 online 16 ianuarie 2024 complet.