Acces Direct 16 Mai 2024 Reluare Sezonul 31 Episodul 89

acces direct 16 mai 2024
In cardrul emisiunii acces direct de pe 16 mai 2024 aflam cum Cristi Tanase ar fi fost un coșmar pentru familia lui. Fosta parteneră de viață a făcut declarații șocante despre căsncia pe care a avut-o alături de el. Femeia susține că fostul fotbalist ar consuma substanțe psihoactive.

Fosta parteneră a lui Cristi Tănase a făcut publice detalii cutremurătoare despre viața lor familială, acuzându-l pe acesta de comportament violent și abuziv.

Acces direct 16 mai 2024 reluare

Potrivit informațiilor dezvăluite în declarațiile date autorităților, căsnicia dintre cei doi a fost umbrită de scene de agresiune fizică și verbală din partea lui Cristi Tănase.

Conform mărturiei femeii, în ultima perioadă, fotbalistul a devenit din ce în ce mai agresiv, consumând cantități mari de alcool și substanțe psihoactive. Aceasta a dus la escaladarea unor dispute în care Cristi Tănase ar fi distrus obiecte din casă, ar fi făcut scandal și ar fi avut comportament violent, inclusiv în prezența fiicei lor de doar două luni.

„M-am căsătorit cu fotbalistul Cristi Tănase în luna octombrie, anul trecut. Avem împreună o fetiță pe care am născut-o acum două luni. În ultima perioadă, soțul meu a început să fie extrem de violent. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă… Toate astea deoarece consumă mult alcool și substanțe psihoactive. Toată violența soțului a început să o simtă și fetița noastră de doar 6 săptămâni, care este agitată, tresare și se sperie în somn.

În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura continuu. Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare”, a mărturisit soția lui Cristi Tănase în dosar, potrivit Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 16 mai 2024 online.

Unul dintre cele mai grave incidente a avut loc în seara de Paște, când Cristi Tănase s-a prezentat la locuința lor și, conform relatării, a manifestat comportament violent și amenințător. Mama femeii, care a intervenit pentru a-i calma pe cei doi, ar fi fost și ea agresată de fotbalist.

Acces direct reluare din 16 mai 2024 online, complet mai jos

„În acest timp, mama mea urca pe scări. Ea trebuia să mă ajute cu cea mică. Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât.

M-am speriat foarte tare și îmi era frică să nu se întâmple ceva mai grav. Așa că l-am chemat pe fratele meu, care era în mașină, pentru că o adusese pe mama la mine. Fratele meu a venit, m-a ascuns în dormitor, acolo unde se afla fiica mea care se trezise. Soțul meu a distrus leagănul fetiței, a scos televizorul din perete și a vrut să îl sargă. A scos tocul de la ușă, a trântit pătuțul fetiței, fără să verifice dacă era fetița acolo sau nu”, a adăugat aceasta. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 16 mai 2024 online.