Survivor Romania All Stars Epsiodul 53 Online 15 Mai 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Cu un număr tot mai mic de concurenți, vin și mai multe intrări pe traseu la survivor romania all stars episodul 53 online 15 mai 2024, mai multe momente când fiecare dintre ei trebuie să depășească orice barieră fizică sau psihică și să meargă mai departe, cu gândul de a se îndrepta spre marea finală a acestui sezon suprem. Cu puțin timp rămas la dispoziție, toți vor să arate că merită și că nimic nu îi poate doborî, iar cei de acasă trăiesc la cote înalte, fiecare seară de Survivor All Stars. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 53 integral 15 mai 2024.

Cu bateriile încărcate, cei patru li se vor realătura colegilor și toți vor da lupta pentru colanul care asigură rămânerea în show pentru cel puțin încă o săptămână. Și se pare că sunt mai îndârjiți ca niciodată. ”Nu am venit aici să fim frați, e un bonus. Suntem aici să câștigăm Survivor și ne înfrățim să ducem greul”, va spune, spre surprinderea tuturor, TJ Miles. La ce face referire și ce se va întâmpla, aflăm curând.

Survivor romania all stars episodul 53 de pe 15 mai 2024

TJ Miles se întoarce împotriva lui Zanni! Exilul i-a deschis ochii celui din urmă și astfel a devenit un concurent de temut pentru restul concurenților. Nici Andrei Ciobanu nu se lasă mai prejos și dă cu „noroi” în Zannidache. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 53 online 15 mai 2024.

TJ Miles și Zanni au fost ca frații pe tot parcursul competiției Survivor All Stars, însă, odată cu duelul care a fost consemnat de eliminarea lui Zanni, s-a produs ruptura. TJ Miles nu se aștepta la revenirea camaradului său în competiție, astfel lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 53 in reluare 15 mai 2024 poate fi vizionat mai jos

„Prietenia mea cu Zanni este cum vrea el să fie. Sunt pregătit să merg înainte pe calea corectă, n-am nevoie de război…e ușor să faci rău, e mai greu să faci bine”, a spus TJ Miles.

Andrei Ciobanu continuă seria acuzațiilor și spune că Zanni va continua cu strategiile până când va ieși câștigător.

„Interesul lui cel mai mare acum este să apeleze la o nouă strategie, să intre pe sub pielea tuturor astfel încât să își vadă interesul suprem de a câștiga competiția”, a spus Andrei Ciobanu este Zanni. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 53 online 15 mai 2024 complet.