Acces Direct 17 Ianuarie 2024 Gratuit Sezonul 31 Episodul 8

acces direct 17 ianuarie 2024
O mamă vrea să facă dreptate in aceasta seara la acces direct 17 ianuarie 2024, la mulți ani după ce a născut! Daniela o caută pe brutăreasa despre care crede că i-ar fi furat copilul. La puțin timp după ce și-a adus pe lume fetița, femeia a primit o mulțime de vești îngrozitoare, iar povestea pe care o are este halucinantă!

Daniela trăiește un întreg mister de mulți ani, după ce a născut o fetiță despre care a spus că era perfect sănătoasă.

Femeia este de părere că i-a fost furat copilul din maternitate, iar pentru a se ajunge în această situație, i s-au dat mai multe vești neplăcute pentru orice mamă. De această dată, Daniela este hotărâtă să clarifice situația!

Acces direct 17 ianuarie 2024 reluare

În urmă cu 23 de ani, Daniela trebuia să trăiască cele mai frumoase momente din viața unei femei și să aducă pe lume o fetiță.

Acest lucru s-a și întâmplat, însă bucuria ei nu a durat foarte mult timp. La puțin timp de la naștere, medicii i-au spus că fiica ei are un handicap, motiv pentru care nu poate să o vadă.

Ulterior, medicii i-au dat o veste cruntă, și anume faptul că fiica ei ar fi murit. Daniela nu crede, însă, că aceste lucruri s-au întâmplat, ci este de părere că cineva i-a furat copilul. Așadar, a decis să pornească pe urmele brutăresei care ar fi făcut acest lucru și și-a spus întreaga poveste tulburătoare la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 17 ianuarie 2024 online.

După ce a fost externată, Daniela s-a întors la spital pentru a-și recupera fiica. A fost nevoită să îi convingă pe portari să o lase în interior, iar mai apoi a primit vestea că fetița ei a murit.

Ei bine, Daniela are câteva ipoteze șocante în acest caz, conform cărora fetița ei s-ar afla la o altă mamă.

”Nu mi-a dat hârtie că a ars copilul, că e în viață, că nu este. Bănuiala mea este că, în acea seară, era femeia aceea care a născut două fetițe lipite, că poate i s-a dat copilul acestei doamne pentru că și-l dorea”, a mai spus femeia.

Acces direct reluare din 17 ianuarie 2024 online, complet mai jos

O femeie a murit în condiții suspecte, iar acum sora ei vrea să afle adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Marcela are suspciuni în ceea ce privește modul în care s-a produs tragedia, iar detaliile pe care le are sunt îngrozitoare. Iată pe cine suspectează că ar fi omorât-o pe femeie și cum se apără acuzatul!

O tragedie din Onești a șocat pe toată lumea și a pus pe gânduri familia victimei. O femeie a murit pe patul de spital, însă sora ei crede că există un motiv clar în spatele morții sale.

Marcela vrea să afle adevărul despre ce s-a întâmplat când Gabriela a murit, dar mai ales să vadă dacă ipoteza pe care o are se confirmă!

Gabriela ar fi trăit o viață grea în familia ei, fiind agresată constant de soțul ei. Marcela crede că el este cel care ar fi bătut-o pe femeie, iar din cauza rănilor ar fi murit pe patul de spital. Femeia a spus că în momentul în care a ajuns la spital, starea ei era critică și nu mai putea deloc să vorbească.

Din acest motiv, crede că el este vinovat pentru această tragedie. Marcela vrea să afle adevărul despre ce s-a întâmplat în momentul în care sora ei a murit și cum a fost posibil să se ajungă în această situație.

Bărbatul acuzat de uciderea propriei sale soții a reacționat în acest caz, spunând că femeia ar fi băut mult acool în ultima perioadă din viața ei, iar acest lucru i-ar fi provocat, de fapt, moartea.

Soțul victimei s-a apărat în fața acuzațiilor, spunmând că soția lui s-ar fi lovit la cap din cauza alcoolului, iar astfel ar fi fost dusă de urgență la spital și ar fi murit, în cele din urmă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 17 ianuarie 2024 online.