Poftiti In Dobrogea Episodul 6 Online 17 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi sezonul 17 poftiti in dobrogea emisiune in reluare integral

La poftiti pe la noi sezonul 10: poftiti in Dobrogea episodul 6 online 17 ianuarie 2024 Nea Marin și vedetele autohtone au luat-o prin surprindere pe proprietara restaurantului din Balcic când i-au propus să organizeze spectacolul chiar acolo! Vezi aici pe site mai jos emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea targ episodul 6 online 17 ianuarie 2024.

Nea Marin și vedetele autohnote s-au întâlnit pentru a pune la punct detaliile spectacolului care va încununa zilele de muncă la Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria. Fiecare a dezvăluit cu ce poate să ajute, iar coregraful a realizat un desfășurător. Dar spre deosebire de dățile anterioare, show-ul final nu va avea loc pe scenă, ci chiar pe terasa restaurantului în care au muncit.

Poftiti in Dobrogea Episodul 6 de pe 17 Ianuarie 2024

Ulterior, cu toții i-au dat vestea și proprietarei localului. Deși a fost luată prin surpindere de anunțul coregrafului, femeia a fost extrem de fericită.

„Noi ne-am simțit foarte bine aici, ne-ați primit foarte bine, am simțit energia vostră pozitivă, ne-am încărcat cu ea. Noi avem pregătit un spectacol pentru mâine seară, dar acolo la scenă. Dar am decis să îl facem aici”, a anunțat-o acesta pe Mariana.

„Serios?!”, a fost tot ce a putut să spună aceasta, uimită de propunederea lui Nea Marin și a vedetelor autohtone.

„Da, vreau. Și vă mulțumesc foarte mult. Sunt extrem de uimită. Nu știu ce să mai spun… sunt puțin șocată”, le-a mărturisit proprietara restaurantului.

Nea Marin nu le-a dat niciun moment de pauză vedetelor de la Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria. După multă muncă și o nouă seară de succes la restaurat, au trecut la repetițiile pentru spectacolul care va încununa cele trei zile petrecute la vecinii bulgari. Edi Stancu li s-a alăturat și el pentru a pune la punct detaliile coregrafiei, însă lucrurile au mers mai greu decât se așteptau. Vizionati mai jos emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 6 online 17 ianuarie 2024.

Nea Marin și cele patru vedete de la Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria au început repetițiile pentru spectacol cu o horă autentică. Prima „victimă” a fost chiar Sonny care nu reușea deloc să învețe pașii.

Un nou sezon din poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 6 reluare 17 ianuarie 2024 poate fi vazut mai jos in reluare integral..

Cu toate acestea, cea care a reușit să îl enerveze pe coregraf a fost chiar Melinda. Oricât de mult s-a străduit, soția lui Puya nu a reușit să rețină pașii de sârbă.

„Eu am făcut coregrafii și a trebuit să țin minte, dar pentru Melinsa sau Joaquin, de exemplu, care nu știu să facă pașii exact cum îi făcea Nea Marin, a fost mai complicat”, a mărturisit Diana Bulimar

„Eu n-am văzut un antitalent mai mare”, a spus Nea Marin când a văzut-o pe vedetă cum dansează la Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, ediția 6 din 17 decembrie 2024. „Când m-am uitat la Melinda am zis: Doamne, ce mă fac?!”, a mai adăugat coregraful. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 6 online 17 ianuarie 2024 complet.