Acces Direct 17 Mai 2024 Complet Sezon 31 Episodul 90

acces direct 17 mai 2024
Astazi la acces direct 17 mai 2024 vedem cum Oana Pintea Bozga și soțul ei, Gheorghe și-au creștinat fetița născută în urmă cu două luni. Evenimentul a fost unul cu mare ștaif, iar nume cunoscute din showbizul românesc au fost prezente. Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din Alba Iulia și a ținut până în zorii zilei.

Oana Bozga-Pintea și soțul ei, Gheorghe au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu aproape două luni, pe 22 martie. Micuța a fost botezată, iar evenimentul a fost unul cu mare ștaif, în Alba Iulia. Filofteia Irina a avut două perechi de nași, interpretul Ionuț Fulea și soția lui, Brândușa Fulea și încă un cuplu.

Acces direct 17 mai 2024 reluare

Botezul a avut loc la Catedrala Încoronării de la Alba Iulia, iar la slujbă au fost cinci preoți. Soțul vedetei, Gheorghe a purtat veșmântul sfânt, iar emoțiile au fost intense atât pentru el, cât și pentru mămică.

Cântăreața de muzică populară a strălucit la eveniment, având ținute care au atras toate privirile. În prima parte a zilei, Oana Bozga Pintea a purtat un costum roz pudrat, în stil clasic, cu mâneci lungi cu perle. A accesorizat o pălărie în aceeași nuanță. La restaurant, vedeta a purtat o rochie lungă, tip sirenă cu pietre prețioasă de culoare ivory, asemănătoare cu hăinuțele fiicei.

La marele eveniment au fost invitate mai multe vedete din showbizul românesc. Printre invitații de seamă s-au numărat: Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, Georgiana Lobonț, Olguța Berbec, Alexandru Pop sau Anuța Motofelea. Ținutele lor au fost spectaculoase, dar toți au fost atenți la micuța Filofteia Irina. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 17 mai 2024 online.

Olguța Berbec a fost prezentă la eveniment alături de familia sa. A transmis o urare frumoasă pentru micuța Filofteia Irina, adăugând că s-a născut într-o familie perfectă, unde părinții sunt dedicați și iubitori.

Georgiana Lobonț a făcut o urare frumoasă către artistă și fiica sa. Cele două cântărețe au o relație frumoasă de prietenie, mai ales că Oana Bozga Pintea este moașă pentru fiul său, Edi.

Acces direct reluare din 17 mai 2024 online, complet mai jos

„Foarte bine sunt, ne petrecem în cinstea micuței Filofteia Irina, o cheamă ca pe fetița mea. Mă bucur tare mult că Oana a ales și cel de-al doilea prenume, Irina, la fel ca al fetiței mele, pentru că Oana este moașa lui Edi.

Când noi l-am botezat pe Edi, Oana a fost cea care a venit la noi, l-a scos din casă și l-a dus la biserică. Are o însemnătate extraordinară. Îi urez (nr. fetiței) să aibă parte de o viață liniștită, frumoasă, să fie iubită și să fie înconjurată doar de persoane de o calitate bună și îi doresc sănătate, știi cum se spune, dacă avem sănătate le facem pe toate”, a spus și Georgiana Lobonț. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 17 mai 2024 online.