Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 15 Semifinala I 17 Mai

romanii au talent sezonul 14 episodul 15 online

În prima semifinală la romanii au talent sezonul 14 episodul 15 online 17 mai 2024, Aniela Ravineală i-a luat la ”rost” pe cei patru jurați, într-un moment de stand-up excepțional. Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 15 de pe 17 mai 2024.

Părinții au observat că Aniela este carismatică și talentată în actorie încă de când avea câțiva anișori. Orice povestea, fetița capta atenția celor din jurul ei. Tatăl ei, de asemenea, este o persoană carismatică și este mereu pus pe glume.

Deși este o persoana efervescentă și pozitivă, Aniela a trecut printr-o experiență traumatizantă, în urmă cu 5 ani. A fost accidentată de o mașină în timp ce traversa strada. A fost în comă și a avut o contuzie. Nu a putut vorbi timp de aproximativ o lună.

Romanii au talent sezonul 14 episodul 15 reluare 17 mai 2024

Eduard Anghelescu a impresionat juriul și spectatorii cu interpretarea sensibilă a piesei ”Rugă pentru părinți”. Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Eduard Anghelescu.

Andra: ”Mă faci să plâng! Să le dea Dumnezeu sănătate părinților noștri! Admir foarte tare faptul că de data asta te-ai limita în a transmite mesajul piesei. M-am emoționat foarte tare”

Andi Moisescu: ”Îndrăznesc să spun mult prea apăsător momentul. Nu simt nevoia să spun prea multe lucruri. Fiecare a trăit emoția asta de acasă. E o emoție mult prea apăsătoare, dublată de o voce absolut încântătoare”

Mia Rusu a primit ropote de aplauze pentru interpretarea uluitoare a piesei ”Adagio”. Andra a fost cucerită iremediabil de talentul artistei în devenire.

Andra: „A fost atât de bine. Doamne, ce frumos poți să cânți! Talentul nu te-a dezamăgit. Ești extraordinară!”

Mihai Bobonete: „Ai niște calități ieșite din comun. Cred că vei deveni o mare cântăreață”

Mia Rusu are 12 ani și este din Chișinău, Moldova. Tânăra a dovedit că este talentată și foarte ambițioasă, pasiunea pentru muzică descoperind-o la vârsta de cinci ani, atunci când a început să cânte melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmărea. Vezi mai jos romanii au talent sezonul 14 episodul 15 de pe 17 mai 2024 fara reclame.

Emanuel Barica și-a demonstrat talentul desprins din această lume pe acordurile piesei ”You will see me”.

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica.

Andra: ”La ce luptă ai dus, trebuie să vină și succesul. Ador implicarea ta. Oricum, când mă uit la tablou, e un spectacol”

Andi Moisescu: ”Are un talent care nu avea cum să iasă la iveală. Am vrut să aduc puțină fericire în sufletul lui Emanuel”.

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 15

VAN i-a impresionat pe jurați cu mesajul piesei pe care a ales să o cânte, o piesă scrisă chiar de el.

Andra: „Bravo ție”

Andi Moisescu: „Ai rupt Pătulele în două”

Mihai Bobonete: „Mi-a plăcut. Mesajul este foarte bun. Ești un exemplu de tânăr așa cum trebuie”

Dragoș Bucur: „Ai avut un flow extraordinar. Îmi place cum ai încheiat, cu Dumnezeu. Îți doresc foarte mult să fii în finală”.

Răzvan, cunoscut sub pseudonimul „VAN”, este un tânăr ambițios și talentat, care iubește muzica. Acesta a venit pe scena Românii au talent cu un moment de freestyle, care i-a impresionat pe jurați. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 15.