Acces Direct 18 Ianuarie 2024 Reluare Sezonul 31 Episodul 9

acces direct 18 ianuarie 2024
Mariana ne dezvaluie la acces direct 18 ianuarie 2024 faptul ca nu mai are liniște de când a aflat că fiica ei i-a vândut două apartamente în România. Femeia spune că a pus ban pe ban pentru a cumpăra cele două locuințe, ca într-un final casele să ajungă la niște străini. Oana și-ar fi mințit mama luni întregi.

Femeia a plecat în urmă cu mai mulți ani din România și în prezent lucrează în străinătate. Femeia și-a dorit să își ajute fiica să nu ducă grija zilei de mâine, așa că, a decis să economisească și să facă un împrumut de la fratele ei pentru a cumpăra două apartamente, unul al ei și unul al fiicei.

Acces direct 18 ianuarie 2024 reluare

Aceasta spune că a făcut eforturi în cei 20 de ani de când este plecată din țară pentru a-i asigura de toate fiicei sale totul, ca într-un final femeia să vândă ambele locuințe. Femeia spune că în ultimele luni Oana se comporta ciudat și deși spunea că îi plătește ca de obicei unchiul ei suma stabilită de mama ei lunar, lucrurile au stat altfel. Banii respectivi ar fi ajuns chiar în buzunarul fiicei sale, ca la începutul acestui an să aibă un șoc, atunci când a aflat că munca de două decenii s-a dus pe apa sâmbetei.

Mariana ne mai spune că, într-o zi, fiica ei a sunat-o și i-a spus inițial că și-a vândut doar apartamentul ei, ca mai apoi să spună că și locuința femeii a ajuns la niște străini. Femeia spune că Oana s-ar fi confruntat, în ultima perioadă, cu o mare problemă, asta după ce ar fi ajuns să piardă tot mai mulți bani la jocurile de noroc, aspect de care și fostul ei iubit ar fi aflat întâmplător. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 18 ianuarie 2024 online.

Mariana susține că nu mai poate lua legătura cu fiica ei de când i-a spus că a vândut ambele apartamente din România. Nu numai ea s-a făcut nevăzută, ci și iubitul ei, cel care ar fi sfătuit-o să îi spună femeii adevărul pe 13 ianuarie.

Acces direct reluare din 18 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Mariana spune că fiica ei avea un comportament ciudat în ultima perioadă, ca în luna decembrie, să vândă cele două apartamente din Brașov. Înainte de acest moment, a mers și a plătit restanțele la întreținere, asta pentru că din ianuarie, doi străini aveau să se mute într-una dintre case. Femeia spune că nici nu avea habar ce a făcut fiica ei și că nu știe unde stă în prezent și nici ce are de gând tânăra să facă.

Unchiul tinerei, cel care a fost trimis de Mariana, să ia lucrurile din apartamentul ei, spune că nu a păstrat niciodată legătura cu nepoata și că abia atunci a vorbit pentru prima dată, după mulți ani. Bărbatul a povestit că Oana era abătută și în stare de șoc, pentru că nu îu venea să creadă că a fost în stare să vândă cele două locuințe. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 18 ianuarie 2024 online.