Survivor Romania All Stars Epsiodul 3 Complet 18 Ianuarie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

În tabăra Faimoșilor lucrurile nu se desfășoară la fel de bine precum la Războinici la survivor romania episodul 3 online 18 ianuarie 2024. Concurenții sunt nemulțumiți de faptul că nu au un acoperiș deasupra capului, motiv pentru care TJ Miles, Jorge și Cătălin Moroșanu încep să construiască un adăpost. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 3 integral 18 ianuarie 2024.

În timp ce alți concurenți se relaxează, Jorge, TJ Miles și Cătălin Moroșanu pun bazele unui adăpost, care i-ar putea proteja de condițiile nefavorabile din jungla Dominicană. În timp ce construiau, artistul și-a dat cu ciocanul peste deget.

Survivor romania all stars episodul 3 de pe 18 ianuarie 2024

Maria Lungu, după ce s-a certat cu Iancu Sterp în trib, a plecat pe plajă pentru a se calma. Acolo, Războinica a început să plângă din cauza conflictului avut și i-a povestit Lolei ce s-a întâmplat.

Maria și Iancu Sterp au avut un schimb dur de replici, în cel de-al treilea episod Survivor All Stars. Totul a pornit după ce sportivul i-a făcut o observație sarcastică Războinicei, care a izbucnit în lacrimi, fiind afectată de cuvintele colegului său. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 3 online 18 ianuarie 2024.

Aceasta a fost consolată de Lola, care i-a oferit câteva sfaturi prețioase despre modul în care ar trebui să se comporte, pentru a rezista cât mai mult timp în competiție:

În timp ce concurenții încearcă să construiască un adăpost în tribul Faimoșilor, Jador citește din Biblia pe care și-a adus-o cu el, pentru a se încărca cu energie Divină. Cântărețul susține că această Carte Sfântă îi va fi furată de un coleg de echipă, la un moment dat:

„Unul din ei o va ascunde sau o va arunca, pentru că toată înțelepciunea mea vine de acolo!”, a spus Jador.

​Fiecare trib a avut posibilitatea să aleagă cine sunt cei doi concurenți (fată-băiat) care vor face echipă pentru intrarea pe traseu. Astfel, Zannidache și Ana Porgras fac pereche împotriva lui Iancu Sterp și Lola.

După o lungă confruntare atât în apă, cât și pe uscat, Zannidache și Ana reușesc să câștige punctul pentru echipa Faimoșilor. În acel moment, când toți îi felicitau, Ana recunoaște că are dureri mari la unul dintre genunchi,!

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 3 in reluare 18 ianuarie 2024 poate fi vizionat mai jos

Înainte ca Jocul pentru Recompensă să înceapă, Domnul Dan a decis să le ia pulsul concurenților. Astfel, aceștia au fost întrebați atât despre conflictele din triburi, cât și despre eficiența fiecărui membru, în construirea unui adăpost deasupra capului.

​Domnul Dan a început seria de întrebări cu Iancu Sterp și Maria Lungu, care s-au certat în primele clipe ale celui de-al treilea episod al celui mai dificil sezon de până acum.

Domul Dan i-a cerut lui Relu să intervină în cearta celor doi, atât datorită experienței sale la Survivor, cât și grație înțelepciunii pe care a căpătat-o odată cu înaintarea în vârstă. Acesta îi ia apărarea lui Iancu și susține că Maria este „sămânță de scandal”. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 3 online 18 ianuarie 2024 complet.