Acces Direct 18 Martie 2024 Sezon 31 Episodul 51

acces direct 18 martie 2024
Doru susține la acces direct 18 martie 2024 că unchiul său a fost stors de bani, până la ultima picătură, de femeia cu aproximativ 20 de ani mai tânără, de care se îndrăgostise la bătrânețe. Bărbatul a povestit întreaga dramă în ediția din această seară a emisiunii Acces Direct.

Doru tună și fulgeră! Susține că a aflat în ultima clipă că unchiul său a fost stors de bani până la ultimul leu, chiar de femeia de care se îndrăgostise! Acuzații teribile! Întreaga poveste a fost prezentată în ediția din această seară a emisiunii Acces Direct.

Acces direct 18 martie 2024 reluare

Doru și Anișoara sunt căsătoriți de 34 de ani. Doru povestește că unchiul său a fost un om care stătea foarte bine din punct de vedere financiar, având o funcție importantă, fost director comercial la o firmă de materiale de construcții.

După mai bine de patru decenii de căsnicie, Doru povestește că unchiul său s-a îndrăgostit nebunește de o doamnă care lucra la o farmacie naturistă. În timp ce bărbatul avea aproximativ 65 de ani, doamna respectivă era cu aproxumativ 20 de ani mai mică. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 18 martie 2024 online.

“Fiind căsătorit, la un magazin naturist, unchiul meu a cunoscut o doamnă care cumpăra medicamente naturiste. S-au împrietenit și a intrat în familia dânsului, cu pretextul să aibă grijă de el. Au trecut anii, unchiul meu a îmbătrânit, la o vârstă înaintată i-a luat mințile și i-a făcut între timp, i-a vândut garsoniera. Doamna i-a vândut unchiului meu acțiunile. În fiecare lună, de două ori, la începutul lunii și la sfârșitul lunii, se ducea la bancă, el semna, lua banii și îi dădea dânsei.”, povestește Doru.

Mai mult, se pare că unchiul lui Doru i-ar fi făcut femeii de care s-a îndrăgostit nebunește un contract de uzufruct pe apartamentele lui. Condiția ar fi fost ca femeia să aibă grijă de el și de soția lui și să se ocupe de înmormântările amândurora.

Acces direct reluare din 18 martie 2024 online, complet mai jos

Doru spune că femeia căruia unchiul său i-a dat averea nu l-a îngrijit pe vârstnic, dar nici pe soția lui. Pentru că trăia în condiții mizere, Doru și Anișoara au decis să își îngrijească ei unchiul și mătușa.

“Din 2020 și până a murit, un an și șapte luni, cât a stat la mine, noi l-am pus pe picioare și ne spunea dânsul cu gura lui.
Amanta dânsului a făcut altă problemă. El era înscris la medicul de familie la un neam de-al nostru și l-a mutat la medicul dânsei de familie. Ca să îi pierdem urma dânsului, eu când l-am luat deja avea cancer.
După două luni de zile nu mai avea grijă de el, nu îi dădea de mâncare, vecinii nu mai puteau sta acolo de miros.
Soția dânsului era o legumă, era cu diabet.”, a mai povestit Doru. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 18 martie 2024 online.