Chefi La Cutite Sezonul 13 Episodul 1 Online 18 Martie 2024

chefi la cutite sezonul 13 in reluare integral

Iulia Maria Creangă este prima concurentă care a apărut în fața juraților în prima ediție la chefi la cutite sezonul 13 episodul 1 online 18 martie 2024! Prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 a adus-o în fața celor patru jurați pe Iulia Maria Creangă. Chefii au făcut ochii mari atunci când au descoperit cu ce se ocupă concurenta, de fapt. Mirați, aceștia au dorit să afle mai multe detalii despre concurenta în vârstă de 41 de ani, venită din Dobroești. Vizionati aici mai jos noul sezon din chefi la cutite sezonul 13 episodul 1 de pe 18 martie 2024 complet..

Chefi la cutite sezonul 13 episodul 1 de pe 18 martie 2024

Și de data aceasta, în sezonul nou, concurenți din toate colțurile țării și ale lumii vin să își demonstreze talentul culinar și să își spună povestea de viață. Prima care s-a prezentat în fața juraților a fost Iulia Maria Creangă.

În timp ce gătea o supă cremă de praz cu crutoane făcute din baghetă, concurenta a spus că face terapie cu îngeri și consilier de dezvoltare personală.

Banda a mers și farfuriile au fost duse la degustarea făcută de Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu. Aceștia au analizat atent rețeta, însă cel mai critic s-a dovedit a fi Chef Richard. Între el și Chef Orlando a luat naștere un schimb surprinzător de replici, dar și promisiunea unei întreceri cu…supă cremă!

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția concurenta. Nu mică a fost surpriza chefilor atunci când au aflat cu se ocupă concurenta, de fapt.

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce avantaj important aduce prima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13, dar și ce se întâmplă după fiecare confruntare între chefi. Nu ratati editia celui mai nou sezon al emisiunii a chefi la cutite sezonul 13 episodul 1 online 18 martie 2024, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

După ce jurizat prima farfurie din acest sezon, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu s-au întâlnit în bucătărie pentru prima lor confruntare pentru amuletă! Irina Fodor i-a luat prin surprindere atunci când a anunțat ce reguli noi există, ce se întâmplă la finalul probelor de gătit pentru avantaj, dar și ce au de gătit chefii și cine face degustarea în ediția din 18 martie 2024.

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat tema primei probe de gătit pentru amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13. Încă din prima ediție, difuzată pe 18 martie 2024, chefii au avut parte de o surpriză de proporții.

„Eu știu că sunteți foarte emoționați acum, mai ales că este și prima voastră amuletă, pentru că eu am câteva la activ. Să vedem cui îi poartă noroc cifra 13!”, a zis Irina.

Apoi, după ce chefii au părut că sunt pregătiți de confruntare, îndrăgita prezentatoare a oferit mai multe detalii:

Noul sezon din emisiunea chefi la cutite sezonul 13 episodul 1 reluare 18 martie 2024 poate fi vizionat mai jos, in reluare

Emoțiile au fost mari și nimeni nu a vrut să greșească, însă lucrurile nu merg mereu conform așteptărilor, mai ales în bucătărie Chefi la cuțite.

La un moment dat, unul dintre chefi a devenit victima propriilor emoții. Din grabă sau pur și simplu din cauza unui moment de ghinion, o tartă a fost scăpată pe tocător.

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat nu doar tema de gătit pentru acest prim joc de amuletă, ci și numele celui care face jurizarea și noile reguli pentru jocul de amuletă. Mai jos poti vedea in reluare chefi la cutite sezonul 13 episodul 1 online 18 martie 2023, complet..

„Sunteți patru, dar în confruntări o să fiți doar trei! Asta depinde numai de aceste amulete. Dar, în caz că e egalitate între voi pe ultimul loc, atunci vor folosi și părerile concurenților. În urma acestor amulete voi veți primi de la cel care jurizează 5, 4, 3 sau 2 puncte. Asta o să vedeți pentru că o să primiți niște tigăițe. Acestea sunt tigăițele! Avem una de argint, una de aur, una de bronz și una neagră.

Spatele tigăiței de aur este și amuleta pe care o veți câștiga! Dacă tot am ajuns aici, atunci pot să v-o și citesc: ai puterea să obligi concurenții echipelor adverse să gătească legați doi câte doi, iar dacă echipa are număr impar, concurentul rămas va fi legat cu chef-ul”, a fost amuleta anunțată de Irina Fodor, în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 18 martie 2024.