Acces Direct 19 Februarie 2024 Sezon 31 Episodul 31

acces direct 19 februarie 2024
Valentina, o adolescentă de doar 17 ani, ne spune la acces direct 19 februarie 2024 nu-și poate vedea copilul din cauza iubitului ei. Bărbaul alături de mama sa i-a interzis tinerei să se mai întoarcă la ei, astfel că bebelușul este în grija lor. Cu toate că au intervenit autoritățile de la Protecția copilului, tatăl copilului nu își schimbă decizia.

Aceasta a avut o relație cu un băiat cu doi ani mai mare decât ea și părea că lucrurile merg bine între ei. După ce a decis să fugă de acasă și să se mute la acesta, totul s-a schimbat și a apărut violența domestică între ei. Adolescenta a fost lovită în repetate rânduri, inclusiv cât timp era însărcinată, dar și după naștere.

Acces direct 19 februarie 2024 reluare

La aproximativ o lună după ce a născut, a mers la spital pentru un nou control, suferind de calculi biliari (nr. pietre la fiere). După un control amănunțit, a fost anunțată de iubit și mama acestuia că nu se mai poate întoarce acasă și nu mai are dreptul să-și vadă băiețelul. Valentina este disperată în acest sens și a apelat la autorități pentru a găsi o salvare. S-a întors acasă, unde locuiește cu bunica și tatăl ei, iar bebelușul ei se află în familia fostului partener.

”Am vorbit un an, apoi m-am mutat la el acasă. Jumătate de an a fost totul bine, apoi a început să mă bată. Inclusiv când am rămas însărcinată m-a bătut și după ce am născut. Copilul a venit după jumătate de an (…) După ce a venit copilul, mama lui spunea că nu fac treabă în curte. Da, consuma alcool și se ducea după femei. (…) Mi-au spus să nu am dreptul la copil”, a spus Valentina, tânăra de 18 ani. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 februarie 2024 online.

Bunica Valentinei a aflat la câteva minute distanță că aceasta a plecat, fără știrea ei. Adolescenta a mers împreună cu iubitul ei la casa lui, în comuna vecină și a decis să locuiască împreună. La distanță de două-trei luni, și-a sunat familia pentru a se întoarce acasă, apoi s-a răzgândit. Bunica este de părere că soacra ar fi amenințat-o în cazul în care ar fi decis să plece și îi era frică de ceea ce ar putea urma.

Acces direct reluare din 19 februarie 2024 online, complet mai jos

Soacra Valentinei se implică în conflictul fiului său. Deși tânăra susține că nu a mai fost primită în casă pentru a-și vedea copilul, mama iubitului are o altă variantă a poveștii. Consideră că aceasta a plecat din spital la bunica sa și nu s-a mai întors, astfel că bebelușul a rămas în grija lor.

Valentina își dorește să-și crească băiețelul, dar nu este lăsată de familia iubitului ei. Deși tânăra susține că a fost amenințată de bărbat, soacra ei o acuză de minciună. Mesajele în care este jignită au fost trimise de familia fetei către emisiunea Acces Direct, urmând să ajungă în posesia poliției.

Tanara, o adolescentă de doar 17 ani trece prin drama vieții sale. După ce a fost lovită în repetate rânduri de iubitul ei, la scurt timp după ce a născut, i-a fost interzis să-și mai vadă copilul. Familia băiatului o consideră mincinoasă și susțin că ea ar fi fugit din spital, când a fost internată pentru o altă problemă medicală. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 februarie 2024 online.