Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 7 de pe 19 Februarie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

În ediția din această seară la power couple romania sezonul 1 episodul 7 de pe 19 februarie 2024 a început cea de a treia etapă a competiției, unde fetele au avut de schimbat o roată de mașină în cele mai stresante condiții de până acum. Platforma pe care s-a aflat mașina a fost ridicată la 30 de metri deasupra mării, iar concurentele au dat tot ce au putut pentru a duce proba la capăt. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 7 online 19 februarie 2024.

Proba a fost cu atât mai dificilă cu cât spațiul de manevră de lângă mașină nu le-a lasăt libertate de mișcare concurentelor. Dar nici întâlnirea cu cricul sau cheia în cruce pentru deșurubarea prezoanelor nu le-a facut mai ușoară misiunea.

Seara nu a fost lipsită de umor, dar nici de momente tensionate, pentru că Dani Oțil a fost nevoit să oprească proba în cazul unei concurente.

Pentru că au prins gustul succesului după ultima probă la care s-au descurcat de minune, Oana Matache și Radu Siffredi au pornit la drum mai entuziasmați și mai motivați ca niciodată.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 7 integral 19 februarie 2024

După ce a primit o nouă serie de explicații și de reguli, Roxana Blenche s-a pregătit atât psihic, cât și fizic pentru ceea ce avea să urmeze. Concurenta părea lipsită de emoții și de frică și a plecat „la drum” încrezătoare.

Imediat după ce Dani Oțil a dat startul probei, Roxana a început să aibă emoții abia atunci când a văzut la ce înălțime se află. A luat accesoriile și uneltele necesare din portbagaj și a trecut la treabă cu multe emoții.

Cu mai multă pricepere la această parte decât Oana Matache, Roxana a reușit să desfacă prezoanele mult mai repede decât s-ar fi așteptat atât ea, cât și Cătălin.

Primul impediment pe care concurenta l-a întâmpinat a fost de a folosi cheia în cruce, pentru că nu știa faptul că se poate folosi cu toate capetele în funcție de mărimea prezoanelor. Aici a pierdut puțin timp, iar Cătălin a ținut să-i reamintească de fiecare dată cronometrul pe lângă indicațiile pe care i le dădea cu privire la fiecare unealtă. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 7 online 19 februarie 2024.

„Una-i pe hârtie, alta-i pe câmpie!” povestea Roxana la testimonial amintind despre ceea ce a trăit această experiență la înălțime deasupra mării.

Imediat după ce a reușit să dea roata jos, Roxana a pus cricul și a ridicat puțin mașina conform indicațiilor lui Cătălin.

„Dar nu se ridică cricul mai sus. Nu înțeleg” spunea concurenta fix când și-a dat seama cum funcționează.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 7 de pe 19 februarie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Daiana a venit încrezătoare la proba de astăzi pentru că, așa cum a dezvăluit, ea a mai schimbat roata mașinii alături de tatăl ei în adolescență și pentru că spera că o să-și amintească pașii corecți pentru această operațiune.

Cu toate acestea, când a ajuns la fața locului, concurenta a devenit puțin emoționată văzând la ce înălțime uriașă era suspendată mașina.

Dani a pregătit-o emoțional pentru ceea ce avea să urmeze, dar concurenta încă nu conștientiza în ce se bagă cu adevărat.

În timp ce urca la înălțime, Daiana a avut o replică neașteptată pentru operatorul din mașină:

„Tu o să te uiți la mine mereu, nu? Adică nu o să mă pierzi din câmpul vizual, nu? Dacă o să intru în panică și o să îngheț din cauza înălțimii, probabil că o să strig la tine doar ca să te aud că ești aici. Ai voie să-mi răspunzi?” sunt întrebările pe care le punea Daiana încercând să se liniștească. Mai jos puteti vedea in reluare episodul noului sezon poftiti pe la noi: power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 7 online 19 februarie 2024 integral.