Acces Direct 19 Ianuarie 2024 Integral Sezonul 31 Episodul 10

acces direct 19 ianuarie 2024
Gheorghe este disperat la acces direct 19 ianuarie 2024, după ce în urmă cu o lună, soția a plecat împreună cu fiica lor și nu s-a mai întors. Speriat că amândouă ar putea păți ceva, bărbatul s-a întors în țară, sperând ca va afla ce s-a întâmplat cu Rodica și fata lor.

Barbatul a plecat la muncă în străinătate în urmă cu mai bine de o lună și tot în aceeași perioadă a aflat că soția și fiica sunt de negăsit. Rodica, partenera lui, a plecat împreună cu fiica lor, în vârstă de cinci ani, și nimeni nu le-a mai dat de urmă.

Acces direct 19 ianuarie 2024 reluare

Acesta nu crede varianta în care femeia a plecat la muncă într-un alt județ decât cel în care locuiau, asta pentru că, într-o zi, a sunat-o și se afla într-un hotel, împreună cu un bărbat despre care nu știe prea multe. Bărbatul crede că respectivul individ, Carlos, ar fi vrut să îi ceară bani, sub pretextul că se va ocupa să o angajeze pe Rodica.

Gheorghe s-a întors din Irlanda pentru a-și găsi soția și fiica. Rodica a plecat împreună cu fiica lor și de atunci nu s-au mai întors. Soacra bărbatului, Nina, este cel care l-a alertat pe Gheorghe că amândouă au dispărut.

De mai bine de o lună, Gheorghe nu mai știe nimic de soția și fiica lor. Disperat, bărbatul s-a întors în țară, în speranța că va afla ce s-a întâmplat. Soacra lui l-a sunat și i-a spus că amândouă au dispărut. Nina, soacra bărbatului, a povestit că a fost anunțată de cineva care le-a văzut pe cele două, de sărbători. Rodica nu i-a spus ce vrea să facă și de ce pleacă împreună cu fiica lor de cinci ani, doar că se va întoarce. Deși a trecut o lună, nimeni nu mai știe nimic de ele. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 ianuarie 2024 online.

Nina a mai declarat că ulterior a aflat că fiica ei și nepoata au dormit la un hotel, acolo unde ar fi fost mai mulți bărbați, mai ales că într-o seară, Gheorghe și-a sunat partenera, care se afla împreună cu un individ pe nume Carlos, despre care n-a aflat prea multe.

Acces direct reluare din 19 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Acces Direct le-a găsit pe Rodica și fiica ei și a lui Gheorghe, în vârstă de doar cinci ani. Cele două au plecat de acasă în urmă cu o lună, iar în prezent se află într-un adăpost, după ce au petrecut zile bune pe străzi.

Acces Direct le-a găsit pe soția și fiica lui Gheorghe, la o lună de când au plecat de acasă. Cele două au plecat de acasă, din Vrancea și au petrecut câteva zile pe străzi, ca într-un final să fie descoperite într-un parc din Târgu-Ocna, județul Bacău, într-o seară, în timp ce dormeau pe o bancă.

Un pastor de la o biserică baptistă a intrat în direct și a declarat că o persoană le-a găsit pe cele două într-o seară și că de câteva zile, stau într-un adăpost. Pastorul spune că atât femeia, cât și fiica ei, sunt în siguranță în prezent, după ce au plecat de acasă, din Vrancea.

Pastorul a mai declarat că a reușit să vorbească cu Rodica, iar femeia i-a spus că vrea să plece la soțul ei, în Irlanda și că aceste detalii sunt singurele despre viața ei de familie. Cât despre starea lor, pastorul a mai spus că ambele sunt bine și că Gheorghe poate veni să își ia soția și fiica acasă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 ianuarie 2024 online.

error: Nu copiați de pe acest site!