Acces Direct 19 Ianuarie 2024 Integral Sezonul 31 Episodul 10

acces direct 19 ianuarie 2024
Gheorghe este disperat la acces direct 19 ianuarie 2024, după ce în urmă cu o lună, soția a plecat împreună cu fiica lor și nu s-a mai întors. Speriat că amândouă ar putea păți ceva, bărbatul s-a întors în țară, sperând ca va afla ce s-a întâmplat cu Rodica și fata lor.

Barbatul a plecat la muncă în străinătate în urmă cu mai bine de o lună și tot în aceeași perioadă a aflat că soția și fiica sunt de negăsit. Rodica, partenera lui, a plecat împreună cu fiica lor, în vârstă de cinci ani, și nimeni nu le-a mai dat de urmă.

Acces direct 19 ianuarie 2024 reluare

Acesta nu crede varianta în care femeia a plecat la muncă într-un alt județ decât cel în care locuiau, asta pentru că, într-o zi, a sunat-o și se afla într-un hotel, împreună cu un bărbat despre care nu știe prea multe. Bărbatul crede că respectivul individ, Carlos, ar fi vrut să îi ceară bani, sub pretextul că se va ocupa să o angajeze pe Rodica.

Gheorghe s-a întors din Irlanda pentru a-și găsi soția și fiica. Rodica a plecat împreună cu fiica lor și de atunci nu s-au mai întors. Soacra bărbatului, Nina, este cel care l-a alertat pe Gheorghe că amândouă au dispărut.

De mai bine de o lună, Gheorghe nu mai știe nimic de soția și fiica lor. Disperat, bărbatul s-a întors în țară, în speranța că va afla ce s-a întâmplat. Soacra lui l-a sunat și i-a spus că amândouă au dispărut. Nina, soacra bărbatului, a povestit că a fost anunțată de cineva care le-a văzut pe cele două, de sărbători. Rodica nu i-a spus ce vrea să facă și de ce pleacă împreună cu fiica lor de cinci ani, doar că se va întoarce. Deși a trecut o lună, nimeni nu mai știe nimic de ele. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 ianuarie 2024 online.

Nina a mai declarat că ulterior a aflat că fiica ei și nepoata au dormit la un hotel, acolo unde ar fi fost mai mulți bărbați, mai ales că într-o seară, Gheorghe și-a sunat partenera, care se afla împreună cu un individ pe nume Carlos, despre care n-a aflat prea multe.

Acces direct reluare din 19 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Acces Direct le-a găsit pe Rodica și fiica ei și a lui Gheorghe, în vârstă de doar cinci ani. Cele două au plecat de acasă în urmă cu o lună, iar în prezent se află într-un adăpost, după ce au petrecut zile bune pe străzi.

Acces Direct le-a găsit pe soția și fiica lui Gheorghe, la o lună de când au plecat de acasă. Cele două au plecat de acasă, din Vrancea și au petrecut câteva zile pe străzi, ca într-un final să fie descoperite într-un parc din Târgu-Ocna, județul Bacău, într-o seară, în timp ce dormeau pe o bancă.

Un pastor de la o biserică baptistă a intrat în direct și a declarat că o persoană le-a găsit pe cele două într-o seară și că de câteva zile, stau într-un adăpost. Pastorul spune că atât femeia, cât și fiica ei, sunt în siguranță în prezent, după ce au plecat de acasă, din Vrancea.

Pastorul a mai declarat că a reușit să vorbească cu Rodica, iar femeia i-a spus că vrea să plece la soțul ei, în Irlanda și că aceste detalii sunt singurele despre viața ei de familie. Cât despre starea lor, pastorul a mai spus că ambele sunt bine și că Gheorghe poate veni să își ia soția și fiica acasă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 ianuarie 2024 online.