Camera 609 Sezonul 2 Episodul 2 de pe 19 Ianuarie 2024

camera 609 sezonul 2 episoade integrale

Eva răbufnește în fața familiei sale atunci când Doina o ia la întrebări despre ziua ei in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 2 de pe 19 ianuarie 2024. Aceasta le povestește Adinei și Marei despre întâlnirea cu Diana la spital. Când rămâne doar cu sora mai mare, îi spune despre discuția cu Diana de dinainte de cununie. „Mi-a zis c-o să-i zică mamei de contract și c-o să ne facă toată familia de rușine”, îi spune Eva.

„Fix de asta o s-o omor eu pe proasta aia”, se agită Adina. „Ce bine e să-i spui asta cuiva”, se descarcă Eva. În același timp, Victor le povestește părinților săi ce s-a întâmplat între Eva și Diana la spital. Totodată, Diana îi povestește Luminiței ce i-a spus Evei și cum s-au tras de păr pe holurile spitalului. De asemenea, Diana îi cere un număr de contact din presă: „Surpriză!” Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 2 complet 19 ianuarie 2024.

Eva și Victor rememorează discuția de la spital, după ce tânărul a despărțit-o de Diana. Eva caută firme de decorațiuni în zonă, în timp ce Adina merge să o ia pe Ana de la școală. Tânăra vede știrea despre Victor și Diana. Aceasta îi arată articolul, în ciuda faptului că sora ei este reticentă cu privire la articol. Adina vrea să știe dacă Eva i-a spus lui Victor ce a făcut Diana.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 2 de pe 19 ianuarie 2024

Luminița îl consolează pe Vlady care este trist că Flory nu s-a întors încă acasă. Luminița îi povestește de întâlnirea dintre Diana și Eva de la spital. Vlady nu este prea entuziasmat de cele auzite. În tot acest timp, Flory era la ușă și le asculta discuția. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 2 de pe 19 ianuarie 2024.

Eva și Victor rememorează discuția de la spital, după ce tânărul a despărțit-o de Diana. „Îmi spui și mie ce-a fost asta?” o întreabă Victor. „Eu? Întreab-o pe ea!” răspunde Eva. „Nu putem să mai continuăm așa”, îi spune el. „Dacă vrei să lămurești tot, mai bine o întrebi pe fosta ta logodnică”, adaugă Eva. „Nu mai e nimic între noi. De la firmă am dat-o afară pentru tine”, susține Victor. „Pentru mine sau pentru că a copiat designul?” întreabă ea.

„Trebuie să aflu ce s-a întâmplat”, își spune Victor, cu gândul încă la discuția de la spital cu Eva. „Nu vreau nimic, să știi. Vreau doar să mă lase lumea asta să te iubesc și să-ți fiu mamă. Nu știu cum am ajuns în situația asta. Să mă lovesc de toți oamenii ăștia (…) Tu o să ai parte de toată iubirea din lume”, spune Eva, cu gândul la cel mic, care a început să se miște, făcându-și astfel simțită prezența.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 2 de pe 19 ianuarie 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Flory se pregătește să plece la medic și îi interzice lui Vlady să meargă. Aceasta este supărată pe el pentru că are secrete față de ea și pentru că a mințit-o și trădat-o. Luminița își dă seama că Flory vrea să discute cu Victor Popescu, așa că îl trimite pe Vlady la spital. Între timp, Victor o sună pe Diana pentru a se lămuri ce s-a întâmplat între ea și Eva. Tânărul va trece pe la ea pentru a discuta. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 2 online 19 ianuarie 2024.

Eduard și Violeta vorbesc despre familia Georgescu și situația lor financiară. Cei doi au păreri diferite. Lenuța le întrerupe discuția, având vești despre Diana. „Am mai auzit numele ăsta. Cine e Diana?” întreabă Eduard. Tocmai atunci ajunge și Elisabeta. „Dar ce-i cu Diana?” întreabă bunica. Lenuța minte și le spune că este vorba de cățelul Diana. Ea și Violeta se retrag rapid. „Nu știu cum să vă spun c-o să vă enervați, dar măcar încercați să nu faceți prea multă gălăgie”, îi spune Lenuța. Violeta află că Diana a fost prezentă la nuntă.