Acces Direct 2 Aprilie 2024 Sezon 31 Episodul 62

acces direct 2 aprilie 2024
Adrian este disperat la acces direct 2 aprilie 2024 și vrea ca fosta iubită să se întoarcă la copiii lor. Aceștia vor să petreacă timp cu mama lor, dar fără niciun rezultat. Cu toate că cei doi părinți au custodie comună femeia și-a abandonat familia pentru un alt bărbat.

Adrian trece prin momente dificile, după ce nu mai știe nimic de mama copiilor săi. Alexandra a dispărut de mai mult timp și nu mai este interesată de familia sa. Micuții întreabă des de aceasta și vor să petreacă timp cu ea, lucru care este imposibil. Cum s-a ajuns la această situație!

Acces direct 2 aprilie 2024 reluare

Acesta și Alexandra păreau că formează cuplul perfect. Cei doi s-au cunoscut în Anglia, în urmă cu mai mulți ani, iar la scurt timp, au devenit părinți. Tânăra s-a întors în România, unde urma să aibă loc înmormântarea mamei sale, moment în care partenerul său nu a putut să o însoțească, deoarece trebuia să lucreze.

Barbatul a rămas la familia sa și a cunoscut un alt bărbat. Adrian a aflat de cele întâmplate și consideră că fostul socru este implicat în acest joc care nu îi este deloc pe placul său. Alexandra s-a despărțit de tatăl copiilor săi și ales să dispară. Nu se mai implică în creșterea lor, micuții fiind îngrijiți doar de părintele lor. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 2 aprilie 2024 online.

”Ea a cunoscut un băiat la tatăl ei la muncă, în 2020. Băiatul ăla avea anturaje diferite față de mine, eu eram un băiat cuminte. Cea mai mare ciudă pe care a prins-o tatăl ei a fost când am spus eu că de ce copilul a mers la găini, de ce să stea copilul în excremente pe acolo, că e nevaccinat. I-am spus la fosta concubină că nu e ok, iar tatăl ei a luat dușmănie pe mine, că nu îl comand eu. Eu când m-am întors acasă, ei deja vorbeau separat sau prin scrisori, nu de față cu toată lumea”, a spus Adrian la Acces Direct.

Acces direct reluare din 2 aprilie 2024 online, complet mai jos

Cu toate că au custodie comună obținută în instanță, Alexandra nu mai este deloc interesată de soarta celor doi copii ai săi. Fetița de 7 ani și băiețelul de 5 ani întreabă des de mama lor, dar fără niciun rezultat. Cu toate că a încercat să o sune de mai multe ori, Adrian nu a primit niciun răspuns de peste 9 luni. În ceea ce privește înscrierea la școală, a obținut o procură din partea femeii și s-a putut descurca fără prezența sa.

”În septembrie am sunat-o și i-am adus la cunoștință faptul că avem custodie comună și trebuie să ne ocupăm împreună de copii. Nu vreau ca ei să simtă lipsa mamei, a zis că nu o interesează ce decizie a luat instanța, că face ce vrea”, a mai spus bărbatul la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 2 aprilie 2024 online.