Acces Direct 20 Februarie 2024 Online Sezon 31 Episodul 32

acces direct 20 februarie 2024
O doamnă este disperată astazi la acces direct 20 februarie 2024 pentru că a aflat că soțul are o amantă care ar fi prietena ei cea mai bună. A aflat că este înșelată de soț cu prietena ei. Andreea și-a spus povestea în ediția din această seară a emisiunii Acces Direct.

Andreea susține că are dovezi că soțul are o relație cu cea mai bună prietenă a ei. Femeia s-ar fi uitat în telefonul tatălui copilului săi înainte ca acesta să își pună parolă și ar fi văzut diferite mesaje care dădeau de gol relația amoroasă dintre partenerul ei de viață și amantă.

Pe lângă dovezile cu mesajele din telefon, doamna spune că a vorbit și cu sora soțului ei și că aceasta i-a confirmat relația pe care bărbatul ar avea-o cu prietena ei cea mai bună.

Acces direct 20 februarie 2024 reluare

Andreea are 37 de ani și este căsătorită cu soțul ei de 5 ani. Au împreună două fetițe în vârstă de 8 și 3 ani.

Femeia susține că s-a trezit într-un trio amoros fără să aibă idee. În luna ianuarie a acestui an ar fi alflat că, de fapt, în relația ei ar fi trei persoane.

“Din ianuarie am aflat că soțul meu e împreună cu cea mai bună prietenă. Mi-a fost milă de ea și m-am împrietenit cu ea. Ea nu poate face copii și am tot lăsat fata cea mare la ea (…) am lăsat copilul și la ea acasă. Eu nu îmi dădeam seama. Am zis că îi plac copiii, și să nu simtă că nu are copii.”, spune Andreea în ediția Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 februarie 2024 online.

Întrebată cum și-a dat seama că este înșelată de soț, femeia a dezvăluit că au fost anumite semne care au pus-o pe gânduri.

“A zis că sunt nebună, că sunt proastă, că sunt urâtă. Eu mergeam la el și îl giugiuleam, el îmi spunea că e obosit. Nu mi-a luat o floare de 8 martie, o ciocolată, nimic. (…) Împreună nu i-am văzut eu, dar i-ai văzut alții și mi-au spus.”, mai spune Andreea.

Reporterii Acces Direct au încercat să ia legătura cu bărbatul, însă acesta a refuzat să răspundă la telefon.

Acces direct reluare din 20 februarie 2024 online, complet mai jos

La nivelul întregului an 2021, Antena Stars a înregistrat creşteri semnificative ale indicatorilor de audienţă, faţă de anul trecut, pe toate intervalele orare. La nivelul Prime Time-ului, staţia şi-a dublat audienţa, iar la nivelul Access-ului, în intervalul de difuzare Acces Direct, 16:00 – 19:00, de la începutul anului, Antena Stars s-a poziţionat pe locul patru în topul audienţelor. « Trecerea Acces Direct pe Antena Stars este strâns legată şi de faptul că, de la începutul anului, pe intervalul în care emisiunea a fost difuzată pe Antena Stars, audienţa staţiei a crescut de cinci ori, ceea ce a poziţionat staţia pe locul patru, imediat după cele trei mari posturi generaliste. Mirela Vaida, a cărei carieră artistică nu mai are nevoie de nicio prezentare, s-a alăturat astfel garniturii de oameni de televiziune talentaţi, experimentaţi şi cu atitudine. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 februarie 2024 online.