Las Fierbinti Sezonul 25 Episodul 4 de pe 20 Februarie 2024

las fierbinti sezonul 25 in reluare din 2024 complet

Bobiță va fi foarte deranjat in las fierbinti sezonul 25 episodul 4 de pe 20 februarie 2024 de faptul că fratele său petrece prea mult timp cu Celentano: „Care e combinația între Celentano și Dorel? De când sunt ei prieteni de stau bot în bot și beau bere?”, îl va întreba cârciumarul pe Giani. Prietenul lui Bobiță nu va ezita să îi spună adevărul: „Nu știi? E în limbă după soacra lui Celentano!”. Ce se află, de fapt, în spatele idilei dintre cei doi, vom afla în câteva ore.

Între timp, Gianina va fi pusă și ea în temă în ceea ce privește relația dintre Dorel și soacra lui Celentano. Aceasta se va arăta jignită de faptul că fratele lui Bobiță nu o place: „Mai bine plânge după mine decât să plângă după baba aia!”, va spune aceasta. Cum va decurge confruntarea dintre Gianina și Dorel, rămâne de văzut în această seară.

Primarul din Fierbinți va avea și el o mare supărare: „Tu știi ce zi e azi? Azi e Sfântul Ciprian! Pe mine mă cheamă și Ciprian. Cu ocazia asta… m-am trezit foarte fericit. Am luat-o pe străzile din satul ăsta, pe care eu îl păstoresc de ani de zile. M-am întâlnit cu 35 de oameni și niciunul nu mi-a spus „La mulți ani!”…”, îi va spune acesta omului său de încredere, Robi. Pentru a-l împăca pe șeful său, polițistul va fi nevoit să îi cumpere trotineta mult dorită:

„Îi pun la punct pe toți nesimțiții, nemernicii ăștia! Până diseară trebuie să-mi faceți un cadou, dacă vreți să vă iert!”, îl va amenința Vasile pe Robi. Rămâne de văzut dacă polițistul va reuși să îi achiziționeze trotineta în timp util.

Las fierbinti sezonul 25 episodul 4 de pe 20 februarie 2024

De mai bine de un deceniu, țara o arde pe comedie alături de cele mai îndrăgite personaje. Las Fierbinți revine cu un nou sezon în care locuitorii celui mai popular sat din România își continuă aventurile pline de umor. Din februarie, Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina și celelalte personaje vor avea parte de surprize și pățanii savuroase într-un sezon care va stârni hohote de râs.

Și în 2023, Las Fierbinți a fost cel mai iubit serial din România, clasându-se pe prima poziție în topul audiențelor. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Las Fierbinți a înregistrat un rating mediu de 10.1% și o cotă de piață de 30%. În 2023, peste 1.7 milioane de români au văzut, în medie, fiecare episod din Las Fierbinți și peste 4 milioane de telespectatori s-au uitat la cel puțin un minut din cel mai iubit serial din România. Mai jos puteti viziona cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 4 online 20 februarie 2024, fara intreruperi!

După 24 de sezoane, actrița Anca Dumitra este onorată de reacțiile pozitive pe care serialul le generează și de sprijinul publicului, care face din fiecare episod Las Fierbinți să fie lider de audiență: „Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră! Sperăm să fiți cu ochii pe noi și în acest nou sezon, ce debutează pe 20 februarie cu situații inedite și pline de umor. Pentru noi, întregul proiect reprezintă o bucurie. Filmăm cu drag și spor și dorim să ne fiți alături ca până acum, din fața televizorului. Vizionare plăcută!”.

Cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 4 reluare 20 februarie 2024, poate fi vazut mai jos

Ecaterina Ladin, actrița care joacă rolul Dalidei, secretara primarului Vasile, este și ea copleșită de susținerea celor de acasă: „Dacă acum 12 ani cineva mi-ar fi spus că după 24 de sezoane, telespectatorii vor fi la fel de entuziasmați de vizionarea unui nou episod din Las Fierbinți, nu aș fi crezut. Aprecierea publicului este la fel de mare ca în prima zi, iar eu nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru asta.

Las Fierbinți este proiectul meu de suflet și sunt convinsă că cei de acasă îl îndrăgesc atât de mult deoarece personajele pe care le interpretăm prezintă diverse tipologii inspirate din realitate. Pe Dalida am creat-o, i-am dat naștere și muncesc în continuu pentru ca ea să fie mai bună, mai adevărată. În ceea ce privește telespectatorii, nu pot decât să le mulțumesc pentru faptul că ne urmăresc de mai bine de 10 ani cu același entuziasm!”. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noul sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 4 online 20 februarie 2024.