Acces Direct 20 Mai 2024 Sezon 31 Episodul 91

acces direct 20 mai 2024
Este scandal între două familii din România la acces direct 20 mai 2024. Doi adolescenți s-au îndrăgostit unul de celălalt, fără să știe ce urmează să se întâmple. Relația lor de iubire a stârnit un conflict uriaș între două familii, după ce mama băiatului s-a opus ferm. Mama fetei a decis să facă totul public, sperând că îl va putea salva pe iubitul fiicei sale.

O mamă din Reșița este revoltată, după ce familia băiatului cu care fiica ei are o relație nu este de acord cu povestea lor de iubire.

Acest lucru a dus la un conflict uriaș, care pare că nu se va opri prea curând. Femeia este dispusă să facă tot ce poate pentru a salva siuația și relația celor doi adolescenți.

Acces direct 20 mai 2024 reluare

O mamă din Reșița a făcut publică drama prin care fiiica ei și iubitul ei ar trece, din cauza familiei băiatului. Mama lui nu ar fi de acord cu această relație, spunând că a are un impact negativ în cazul său. Din acest motiv, băiatul ar fi plecat de mai multe ori de acasă și și-ar fi petrecut majoritatea timpului în casa iubitei sale.

Lucrurile s-au agravat treptat, astfel că băiatul a ajuns într-un centru, căci nu și-a mai dorit să locuiască cu familia lui.

Mama iubitei sale în vârstă de 15 ani, a făcut un apel disperat, încercând să explice că nu ar exista niciun motiv pentru care familia băiatului de 17 ani să nu fie de acord cy această relație. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 mai 2024 online.

Acces direct reluare din 20 mai 2024 online, complet mai jos

”Un băiat timid, cu bun simț, care mi-a spus ulterior că nu avea voie să consume curent și apă, ca să nu consume gaz. Îmi cerea voie pentru orice. M-am bucurat că fiica mea are parte de un asemenea băiat în viața ei, care este foarte cuminte. (…)

Eu am încercat de la început să fie o relație normală. De la început, chiar mama recunoaște că i-a spus fiului ei că fiica mea nu este potrivită pentru el. Nu am înțeles de ce. (…) Îi erau impuse niște reguli”, a declarat mama iubitei băiatului, la Acces Direct.

Mama băiatului ar fi pus mai multe piedici relației și ar fi încercat să facă tot ce poate ca băiatul ei să nu se mai întâlnească. Între timp, mama fetei a discutat atât cu femeia, cât și cu tatîl biologic al băiatului, dar fără succes. Mama băiatului ar fi fost de părere că fata și mama ei este o influență negativă în viața lui.

Mama băiatului a reacționat la Acces Direct, cu acuzații explozive. Femeia a spus că băiatul ei s-a schimbat radical de când are o relație cu această fată. Mai mult, mama lui ar fi găsit imagini în telefonul lui, care i-au dat de gândit și ar fi făcut-o să se împotrivească acestei povești de iubire. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 mai 2024 online.